LinQhost en Sterc

“LinQhost helpt Sterc kennis te verbreden en geeft ons door uitstekende, stabiele en veilige hostingoplossingen de mogelijkheid te richten op hetgeen waar we het beste in zijn; strategie en development”

Kan LinQhost ook voor uw organisatie een kennispartner zijn?

Over Sterc

5.0
Beoordeling
Gegeven door Sterc

Van strategie tot aan development tot aan doorontwikkeling, bij Sterc gaan strategie en techniek hand in hand. Met hun aanpak helpen ze hun klanten om in vier stappen te komen tot een gedegen online strategie.

Met deze aanpak worden resultaten behaald en wordt strategie en techniek continu geoptimaliseerd. Zo gaat Sterc samen met de klant voor structurele technische en strategische samenwerking.

De uitdaging

Als online agency heeft Sterc met diverse en uiteenlopende klantcases te maken. Je kunt stellen dat iedere klantcase z’n eigen uitdagingen kent. Van webapplicaties tot intensieve online systemen en koppelingen, LinQhost en Sterc hebben doorlopend onderling overleg om tot het beste oplossing, inrichting en resultaten te komen.

De oplossing voor Sterc

Als leider in de MODX-community wil Sterc zich verzekeren van snelle, veilige en schaalbare managed hosting oplossingen. Voor diverse klanten worden hier uiteenlopende oplossingen ingezet.

Diensten worden zowel in het netwerk van LinQhost in Nederland alsmede middels Google Cloud voor overige delen in de wereld gehost en bijna altijd op het HPW (High performance) platform.

Recensie Sterc

“LinQhost is al jaren partner van Sterc en helpt ons met uiteenlopende hostingoplossingen en de juiste ondersteuning voor ons technische team waarmee we ons kunnen verbeteren.”

Henk Everts CEO & Partner bij Sterc Online Agency