Zend Hosting

Maakt u gebruik van het krachtige Zend Framework voor het ontwikkelen van uw PHP applicaties? Dan is LinQhost de hosting partner voor uw huidige en toekomstige PHP applicatie projecten. LinQhost biedt een snelle en stabiele hosting platform aan om uw Zend gebaseerde projecten op te hosten.

Wat kunt u van onze Managed Zend Hosting verwachten?

Vanaf het eerste contact wordt er met u mee gedacht om de beste hosting omgeving in te richten.

De maatwerk oplossing voor uw Zend Framweork project wordt gehost op onze krachtige High Performance Webhosting platform. Ons platform focust op snelheid, stabiliteit en veiligheid, waar onze hosting experts dagelijks bezig zijn om dit te doorontwikkelen.

Heeft u tijdelijk meer servercapaciteit nodig? Opschalen is geen probleem en verloopt probleemloos.

Wij hebben uitgebreide ervaring met Zend en andere PHP Frameworks. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en staat de hosting oplossing snel voor u klaar. 

Onze Managed Zend Hosting focust op:

Maatwerk Zend Hosting:

Uw Zend project wordt gehost binnen onze high performance webhosting omgeving, waar het gebruik maakt van de meest optimale inrichting. Wij houden uw project 24/7 in de gaten, zodat wij de best mogelijke prestatie kunnen garanderen.

Stabiele en snelle Zend hosting:

Uw Zend Framework project wordt gehost op onze eigen hosting platform en database. Door het op onze eigen platform te hosten, kunnen wij de beste stabiliteit en snelheid voor uw Managed Hosting omgeving aanbieden.

Dagelijkse backups:

Indien er onverhoopt iets is misgegaan kunnen we te allen tijde een back up terug plaatsen. Wij maken namelijk dagelijkse back-ups van uw hosting omgeving.

Veiligheid:

De veiligheid van uw Zend project is belangrijk bij LinQhost. Daarom wordt uw project op onze eigen hosting platform geplaatst. Op het hosting platform van LinQhost garanderen wij de veiligste hosting omgeving. Wij maken gebruik van verschillende functies om de omgeving extra veilig te maken, zoals two- factor authenticatie en IP Whitelisting.

Persoonlijk gerichte service:

Bij LinQhost ligt de focus op persoonlijk gerichte service aan de klant. Want wij vinden direct contact tussen klant en hosting expert belangrijk. Daarom is onze servicedesk bemant door onze hosting experts, zodat u direct geholpen kunt worden.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten voor uw Zend Framework project. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat zeggen onze klanten?

Jan – Algemeen Directeur bij beeproger
“Vanaf aanvang hebben we aangegeven een managed hosting partner te wensen alsof deze naast de deur zit en waar we zo naar binnen kunnen lopen. De toegankelijkheid en bereidheid…”

Maurice – Directeur Shiftmanager
“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier!
“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Veelgestelde vragen:

Onze Managed Zend Hosting gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Zend Framework project en vraag een gratis test aan.