Zend Managed Hosting

Maakt u gebruik van het krachtige Zend voor het ontwikkelen van uw PHP applicaties? LinQhost ondersteunt u in de hosting en het management ervan.

Wat is Managed Zend Hosting?

Managed hosting voor Zend ontneemt u van het managen van uw hosting. Als domein eigenaar bent u verantwoordelijk voor de performance van uw server. Snelheid, stabiliteit en beveiliging komen aan bod tijdens het managen van uw server. Door het gebrek aan kennis en het gemis aan hosting experts kan dit veel tijd in beslag nemen, wat u normaliter gebruikt voor het (door-)ontwikkelen van uw producten en diensten. 

Managed hosting ontneemt u van deze taken. LinQhost ondersteunt en verzorgt uw server zodat uw server de beste performance heeft. Wij blijven uw server constant monitoren, maken wij stelselmatig managed back ups van uw data en onderhouden de certificaten voor uw beveiliging. Daarnaast wordt  loadbalancing toegepast om overbelasting op de site tegen te gaan. U hoeft hier zelf niks voor te doen.

Waarom managed Zend hosting interessant is voor uw bedrijf

De server mogelijkheden worden groter en groter. Dit betekent tegelijk dat de systemen hierachter complexer worden. Dit betekent dat uw kennis voor het onderhoud en verzorging van deze server groot moet zijn. Door dit uit handen te geven aan hosting experts maakt u meer tijd vrij voor belangrijkere zaken, zoals de ontwikkeling van producten en diensten.

Wat mag u verwachten van Managed Zend hosting bij LinQhost?

LinQhost is de managed hosting partner voor uw Zend Framework. Wij ontzorgen het complete proces, van begin tot einde. De getrainde hosting experts optimaliseren en staan klaar om u te assisteren bij problemen. Deze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op wat belangrijk is; het doorontwikkelen van uw bedrijf. Wij doen de rest.

Wat zeggen onze klanten?

Jan – Algemeen Directeur bij beeproger
“Vanaf aanvang hebben we aangegeven een managed hosting partner te wensen alsof deze naast de deur zit en waar we zo naar binnen kunnen lopen. De toegankelijkheid en bereidheid…”

Maurice – Directeur Shiftmanager
“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier!
“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Wat zijn de voordelen van managed Zend hosting?

Constante monitoring voor Zend hosting

Uw website moet de vraag van het verkeer aankunnen. Dit vraagt om een constante monitoring van de website. Door onze gold tier partnership bij Datadog sporen wij fouten op voordat het te laat is. Hiermee verkleinen wij de kans op problemen en kunnen wij tijdig schakelen zodat uw verkeer de beste ervaring krijgt.

Managed back-ups voor Zend hosting

Het is onze taak om op alles voorbereid te zijn. Daarom maken wij stelselmatig managed back-ups van uw data. Deze zetten wij in om uw website toegankelijk te houden op het moment dat er onverhoopt toch iets mis gaat. 

24/7 calamiteiten desk

Calamiteiten met uw website of applicatie wilt u niet. Toch zijn deze niet altijd te voorkomen. Dankzij het disaster & recovery protocol staat elke dag een hosting expert voor u klaar. Zo wordt u geholpen wanneer het echt moet en ook wanneer het echt moet!

Supersnelle en stabiele hosting voor Zend Hosting

Snelheid en stabiliteit staat voorop bij de performance van uw website. De hosting experts zorgen voor een omgeving waarin uw server de beste capaciteiten kan behalen. Zo hebben uw klanten altijd een goede ervaring op uw website. Wist u dat dit ook invloed heeft op uw ranking binnen Google? U slaat dus twee vliegen in één klap.

Service level agreement

Wij vinden vrijheid belangrijk in onze samenwerkingen. Daarom bent u vrij om te kiezen in welke mate u beveiligd wilt worden. Onze service level agreement komt in 2 vormen; Basiq SLA en Supreme SLA 24/7. Om een goede keuze te maken geven wij meer informatie in onze SLA pagina.

LinQhost, uw partner voor managed Zend hosting.

De mogelijkheden zijn uiteenlopend bij het managen van uw Zend hosting omgeving. Het is voor ons belangrijk dat wij bewust zijn van uw wensen en benodigdheden. Bent u geïnteresseerd in managed hosting voor uw Zend framework? Neem dan contact op met één van onze hosting experts om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen:

Onze Managed Zend Hosting gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Zend Framework project en vraag een gratis test aan.