LinQhost en TNO

“TNO is het onderzoeksinstituut in Nederland met wetenschappers en specialisten die op dagelijks niveau uiteenlopende onderzoeksprojecten uitvoeren. Voor de hosting van data zijn specialisten als LinQhost een welkome aanvulling ”

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Over TNO

5.0
Beoordeling
Gegeven door TNO

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Wij geloven in gezamenlijke creatie van waarde in maatschappelijke én economische termen. TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. 

Dat is onze missie en daar werken wij, de ruim 3200 professionals van TNO, dagelijks aan. Dit doen we samen met partners en gericht op verschillende domeinen.

De uitdaging

Sinds 2014 werken TNO en LinQhost samen voor verschillende online projecten. Variërend van webservers voor het hosten van een applicatie tot database (clustering) oplossingen, vaak met veel capaciteit- en opslagbehoefte in combinatie met een volledig ondersteunde managed dienstverlening. 

Door de jaren heen hebben we TNO met verschillende oplossingen geholpen. Veelal wordt ons High performance platform (HPW) ingezet voor diverse doeleinden. Variërend van  webservers (PHP hosting en Python hosting) tot relationele databases als MySQL of andere NoSQL (cluster) database oplossingen als OrientDB en Cassandra hosting op verschillende locaties in Nederland. 

Samen met TNO creëren we de beste voorwaarden voor veiligheid, continuïteit en samenwerking.

Recensie TNO

“De samenwerking met LinQhost bevalt al enkele jaren uitstekend. Voor diverse projecten binnen onze organisatie werken we samen en ervaren de korte lijnen en het hoge kennisniveau als aanvulling voor onze werkzaamheden”

Erik Langius Senior Integrator & Project Manager bij TNO