Database hosting NoSQL

Wilt u structuur aanbrengen in uw (big) data? Dan kunt u met NoSQL rust brengen aan de grote datapakketten wat u binnenkrijgt. NoSQL is een afkorting voor Not Only SQL, dat veel databases omvat. Één van de grootste redenen om gebruik te maken van NoSQL is de mogelijkheid om (big) data pakketten op de juiste manier te verwerken en dit veilig op te slaan.

Het hosten van uw NoSQL oplossing

Ondersteuning bij uw NoSQL  is  maatwerk. Onze hosting experts bieden een database hosting service zodat de prestatie van uw database beheer gestructureerd staat. Hierdoor kunt u onbezorgd het management van uw database uit handen nemen en dat altijd zonder problemen opslaan en ophalen wanneer u dat wenst.

De mogelijkheden binnen onze database hosting voor NoSQL

U kunt gebruik maken van onze managed hosting voor uw NoSQL database. LinQhost zorgt voor een gestroomlijnde structuur in uw database. U wordt zorg-vrij door de managing die onze hosting experts leveren met database hosting. Hierbij kunt u denken aan de structurering van uw database, foutherkenning in programmering en back-ups van uw (big) data.

Maakt u gebruik van grote hoeveelheden data en bent u op zoek naar de rode draden? Dan kunnen de hosting experts van LinQhost u ondersteunen in uw NoSQL .

Onze samenwerking met Nordique

 

“LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit. Indien er toch problemen zijn worden deze snel opgelost en aan ons gerapporteerd. Kortom, een partner waar wij en onze klanten op kunnen bouwen.”

Sjaak Hummel,
Algemeen manager bij Nordique

De NoSQL oplossingen

LinQhost host uw volledige NoSQL omgeving. Dit houdt in dat we gezamenlijk naar uw benodigdheden kijken. Hiervoor wordt een plan opgesteld waarbij uw doel centraal staat. Zo heeft u een gestroomlijnde structuur, is er foutherkenning in programmering en zijn er altijd back-ups van uw (big) data. 

NoSQL databeheer wordt ondersteund met diverse SaaS oplossingen. De volgende oplossingen worden ondersteund bij LinQhost: 

  • Redis 
  • MongoDB
  • Cassandra
  • Elastic Search

Staat uw oplossing er niet tussen? Geen probleem. LinQhost is in staat om flexibel in te spelen op elke oplossing die aangeboden wordt voor NoSQL. Neem gerust contact met ons op. 

Wanneer u database hosting nodig bent

Een NoSQL database hosting voor uw databeheer neemt de nodige voorbereidingen met zich mee. Echter, dit verschilt per case. Daarom bepalen wij tijdens een kennismakingsgesprek de strategie. Door het delen van informatie kan LinQhost inspelen op uw behoeften zodat er realistische doelen worden gesteld voor de verbetering van data acquisitie. Een database hosting vraagt de nodige aandacht, maar door een goede analyse krijgt u precies wat u nodig bent.