LinQhost en Dealer4Dealer

“LinQhost en Dealer4Dealer hebben door de jarenlange samenwerking een groot vertrouwen in elkaar ontwikkeld. Het met elkaar kunnen sparren en gebruik kunnen maken van elkaars expertise maakt de we onze samenwerking telkens naar een hoger niveau tillen”

High traffic SaaS hosting, neem contact met ons op!

Over Dealer4Dealer

4.9
Beoordeling
Gegeven door Dealer4Dealer

Dealer4Dealer dé e-commerce backoffice specialist voor Exact Software en is er zowel een nationale als internationale klantenkring opgebouwd.

Dealer4Dealer biedt middels het xCore platform een koppeling met uw webshop. 

Binnen de xCore kun je naast een koppeling (zoals WooCommerce of Lightspeed) o.a. ook een Aflettermodule 2.0 afsluiten of gebruik maken van een Akeneo koppeling. Allemaal overzichtelijk binnen één en dezelfde omgeving.

De uitdaging

Dealer4Dealer is een snel groeiend (middleware) platform. In de afgelopen jaren is telkens een verdubbeling van het aantal klanten bewerkstelligt, de SaaS applicatie van Dealer4Dealer is meegegroeid en hierop uitgebreid. Vanaf aanvang is hiervoor een krachtige oplossing ingezet waarbij er op een gegeven moment is besloten fors uit te breiden om ook de (constante) load voor de toekomst aan te kunnen. Schaalbaarheid in de breedte zodat langdurige en korte pieken snel geschaald kan worden naar nog een krachtigere oplossing, daar waar nodig.

De oplossing

Om deze aantallen aan te kunnen heeft LinQhost, in samenwerking met Dealer4Dealer een uiterst efficiënte managed hosting oplossing ontwikkeld. Hierbij kan gedacht kan worden aan redundant opgezette database clusters, verschillende proces oplossingen die de vele aanvragen kunnen verwerken, loadbalancers en andere diverse andere oplossingen die noodzakelijk zijn voor de verwerking van de Dealer4Dealer applicatiedata. Dit alles met het high performance platform (HPW) als uitgangspunt.

Recensie Dealer4Dealer

“LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten (SaaS). Wij vereisen kennis van zaken, maatwerk hosting oplossingen en uiterst veilige serveromgevingen. We ervaren keer op keer dat het prettig en (pro-actief) meedenkend communiceren is met deze hoster en zijn dan ook uitermate tevreden over de dienstverlening alsmede de stabiliteit en snelheid. Aanrader dus!”

Rene Albertema Algemeen directeur bij Dealer4Dealer