Team LinQhost

Helaas is het nog zo geregeld dat veel hostingproviders klanten aan een lange opzegtermijn houden. Stelt u zich voor dat u wilt overstappen, maar nog gebonden bent aan een 2 of 3 maanden opzegtermijn? In onze ogen mag u hier niet de dupe van worden. Dit betekent dat wij u in veel gevallen de hosting gedurende deze opzegtermijn gratis aanbieden zodat u direct over kunt stappen naar LinQhost.

Daarnaast nemen wij uw domeinnamen en SSL certificaten over op basis de huidige einddatum. U krijgt van ons dus pas een factuur voor de verlenging op de datum waarop u dit gewend bent. Overstappen en nooit geen dubbele kosten. Welkom bij LinQhost!

Het migreren van bestanden, applicaties en verhuizen van bijvoorbeeld domeinnamen kan soms lastig zijn om in te plannen en te organiseren. LinQhost biedt daarom een gratis verhuisdienst.

Wat vragen wij van u:

  • Toegang tot uw huidige (oude) hostingomgeving(en) en/of controlepanel(s).
  • Daarnaast het stand-by hebben van uw webontwikkelaar in geval dit nodig mocht zijn.

Volgens welke planning werken wij:

Afhankelijk van de situatie, wensen of de werkzaamheden zullen wij eerst uw domeinnamen verhuizen en verwijzen naar de oude locatie (overnemen van DNS instellingen). Hierna maken we met u een afspraak voor de migratiedatum.

Voor deze datum gaan wij al een testmigratie uitvoeren. Dit betekent dat vooraf al ingeschat is wat de eventuele impact van de migratie zal zijn.

Het overzetten van de domeinnamen en bestanden zal op de afgesproken datum en het tijdstip worden uitgevoerd en dns instellingen zullen worden aangepast naar de nieuwe situatie bij LinQhost.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent met uw huidige hostingprovider. Trage verbindingen, veel downtime… er zijn redenen genoeg. Vaak is er een reden om niet te verhuizen: geld. U moet nog een aantal maanden betalen. Met onze verhuisservice heeft u nooit dubbele kosten. Overstappen? Neem nu contact met ons op. Wij vertellen u graag de mogelijkheden van onze gratis verhuisservice!