LinQhost en Hypotheek Visie

“Hypotheek Visie is een grote, diverse en dynamische organisatie. Voor verschillende – interne en externe projecten – roepen we de hulp in van verschillende Digital Agency’s. Met LinQhost hebben we een partner in huis die al deze verschillende agency’s weet te ondersteunen en onze webapplicaties altijd up-and-running houdt.”

Net als Hypotheekvisie een managed dienstverlening?

Over Hypotheek Visie

5.0
Beoordeling
Gegeven door Hypotheek Visie

Hypotheek Visie staat voor volledig onafhankelijk hypotheekadvies sinds de oprichting in 1992. We zijn uitgegroeid tot een organisatie met vele winkels in Nederland. Daarmee is Hypotheek Visie één van de grotere organisaties op het gebied van financiële dienstverlening.

De financieel adviseurs helpen je met het kiezen van een passende hypotheek, verzekeringspakket en passend pensioenplan. De persoonlijke situatievan onze klant is daarbij het uitgangspunt. Voor een compleet en transparant financieel plan kun je dus bij Hypotheek Visie terecht.

De uitdaging

Bij Hypotheek Visie speelt de veiligheid van de websites- en webapplicaties een enorm grote rol. Vereisten als bijvoorbeeld PCI DSS certificering en Penetration tests zijn van groot belang.

De oplossing voor Hypotheek Visie

LinQHost is ISO27001 en NEN 5710 gecertificeerd (Informatiebeveiliging standaard). Het HPW platform van LinQhost voldoet daarnaast standaard aan PCI DSS certificeringseisen welke nodig is voor een financiële organisatie als Hypotheek Visie.

In de breedte helpen we Hypotheek Visie met adviezen en ondersteuning daar waar nodig. Zo zijn de applicaties van deze organisatie altijd veilig en altijd online.

Recensie Hypotheek Visie

“We ervaren de ondersteuning voor onze diverse en uiteenlopende projecten als een enorme hulp en aanvulling voor onze organistatie.De samenwerking maakt dat wij ons kunnen bezighouden met onze kerntaken. Development partners als LinQhost, die ons helpen projecten met succes ten uitvoer te brengen, maken dit mogelijk.”

Paul van Deursen Manager ICT - Hypotheek Visie