Datadog application performance monitoring (APM) kent vele ondersteunde libraries en frameworks. In praktijk komt LinQhost voornamelijk met de volgende programmeertalen in aanraking:

• PHP
  • NodeJS
  • Go
  • Java
  • Python
  • Ruby
  • C++

Datadog APM kent ondersteuning voor vele overige libraries. Voor een volledig overzicht kunt u dit nazien op https://docs.datadoghq.com/developers/libraries/

Ondersteunde Frameworks als bijv:

• WordPress
  • Magento
  • Shopware
  • Drupal
  • Laravel
  • Zend Framework
  • Symfony
  • Yii
  • Codeigniter

Een volledig overzicht vindt u op https://docs.datadoghq.com/tracing/setup/php/#web-framework-compatibility