SSL (TLS) certificaten zijn benodigd om een versleutelde verbinding tussen gebruiker/bezoeker en uw website te bewerkstelligen. LinQhost regelt het installeren en configureren van uw SSL certificaten.

Zoekmachines hechten dermate veel waarde aan het geconfigureerd hebben van een SSL certificaat dat wanneer je dit niet hebt, bezoekers de melding “onveilige website” zult krijgen. Dit levert niet alleen reputatie schade op wat betreft het vertrouwen van deze bezoeker, maar zorgt ook dat mensen een aankoop minder snel zullen vertrouwen en daarom wellicht niet bestellen. Het is daarnaast de taak van u als online bedrijf om de gegevens van uw klanten te beschermen middels een versleutelde verbinding. Kortom het is zeer belangrijk om een SSL certificaat actief te hebben.

LinQhost verzorgd de SSL certificaten op uw webapplicatie. Er zijn vele varianten SSL certificaten en we kijken samen met u naar het beste certificaat voor een gunstig tarief. Lees hier meer over SSL certificaten van LinQhost www.linqhost.nl/ssl-certificaten/.