Krijg volledig inzicht in de performance van uw Shopware applicatie. Integreer samen met LinQhost, Datadog op uw Shopware platform. Met Datadog heeft u in één overzicht alle performance data van uw server, applicatie en log data. Datadog helpt u en uw applicatie(s) hiermee naar een hoger niveau. LinQhost is de eerste certified Datadog integration partner in Nederland.

Met het monitoren van uw server, applicatie en bijvoorbeeld logbestanden weet u real-time hoe uw applicatie presteert. U bent in staat om problemen te correleren aan andere gebeurtenissen en zo snel het pijnpunten op te sporen.

Maar ook indien u op dit moment problemen als traagheid, foutmeldingen of te weinig inzage ervaart kan Datadog een uitkomst zijn. Door de Datadog applicatie performance monitoring tool te koppelen aan uw server / applicatie kan snel data verzameld worden en begonnen worden met het opsporen van de problemen. Lees hier meer over Datadog en neem contact met ons op. Of lees hier meer over managed shopware hosting.