Webhosting Groningen

LinQhost is een specialist in managed hosting. Professionals kiezen voor LinQhost vanwege onze kennis, het maatwerk wat wij bieden en het persoonlijke contact. Wij zijn altijd dichtbij met bijvoorbeeld onze 24x7 calimiteitenservice. Zo helpen wij ruim 1000 bedrijven met een gegarandeerd veilige en stabiele serveromgeving.
LinQhost is NEN 7510 gecertificeerd
LinQhost is ISO 27001 gecertificeerd
4.9

Dealer4Dealer

Dealer4Dealer is een snel groeiend (middleware) platform. In de afgelopen jaren is telkens een verdubbeling van het aantal klanten bewerkstelligt, de SaaS applicatie van Dealer4Dealer is meegegroeid en hierop uitgebreid. LinQhost heeft in samenwerking met Dealer4Dealer een uiterst efficiƫnt hosting oplossing ontwikkeld. Hierbij kan gedacht kan worden aan redundant opgezette database clusters, verschillende proces oplossingen die de vele aanvragen kunnen verwerken, loadbalancers en andere diverse andere oplossingen die noodzakelijk zijn voor de verwerking van de Dealer4Dealer applicatiedata. Dit alles met het High Performance Webhosting platform (HPW) als uitgangspunt.

Wat kan LinQhost voor u betekenen?

Veilige managed hostingoplossingen voor professionals
Extreem veilig hosten

Host uw website extreem veilig op ons HPW platform

24x7 calamiteiten service

Er is altijd een deskundig medewerker om u te woord te staan

LinQhost werkt voor professionals

Voor digital agencies, development teams, overheids organisaties en SaaS applicaties

LinQhost is in de buurt

Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in het ondersteunen van onze klanten met bijvoorbeeld onze servicedesk waar altijd een van onze deskundige medewerkers beschikbaar is. Voor optimale ontzorging en ondersteuning kiest u voor LinQhost, bel ons op +31 (0)50 30 500 90 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.