Webhosting Groningen

LinQhost is een specialist in managed hosting. Vanuit Groningen helpen wij ruim 1000 bedrijven met een gegarandeerd veilige en stabiele server omgeving. 

Wat is managed webhosting Groningen?

Webhosting wordt beschreven als het gebruiken van webruimte op een server. De server staat continue aan en in verbinding met het internet, zodat klanten op elk moment van de dag uw website kunnen bezoeken. Wij spreken van managed hosting op het moment dat de verzorging en het onderhoud van deze server volledig overgenomen wordt. Een managed hosting provider optimaliseert de server zodat klanten uw website kunnen bezoeken zonder enige vertraging. Het voorkomt een drempel die de klantervaring kan verminderen.

Waarom managed hosting gewenst is

Managed hosting neemt het hele hosting proces uit uw handen. Ongemerkt kunt u veel kwijt zijn aan het hosten van uw website. Uw server optimaliseren, een beveiliging opzetten, problemen oplossen en meer. U heeft hierbij de optie om dit uit handen te laten nemen door een managed hosting bedrijf zoals LinQhost. Wij zorgen dat uw website, webshop of webapplicatie optimaal presteert zodat u een zorgeloze ervaring aan uw klanten kan bieden.

Wat zijn de specificaties van managed webhosting bij LinQhost in Groningen?

Uw wensen en benodigdheden vormen de basis voor onze dienstverlening. Aan de hand van deze informatie vormen wij een strategie om de managing zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Onze hosting experts onderhouden, verzorgen uw server, waardoor de performance optimaal wordt. Daarnaast zullen onze hosting experts support bieden waar het kan. Heeft u een probleem? Dan denken wij mee in de oplossing. Samengevat kunt u zich richten op de ontwikkeling van uw bedrijf; wij zorgen ervoor dat uw website, webshop of webapplicatie te allen tijde optimaal presteert.

Dealer4Dealer kiest voor LinQhost

Dealer4Dealer is een snel groeiend (middleware) platform. In de afgelopen jaren is telkens een verdubbeling van het aantal klanten bewerkstelligt, de SaaS applicatie van Dealer4Dealer is meegegroeid en hierop uitgebreid. LinQhost heeft in samenwerking met Dealer4Dealer een uiterst efficiënt hosting oplossing ontwikkeld. Hierbij kan gedacht kan worden aan redundant opgezette database clusters, verschillende proces oplossingen die de vele aanvragen kunnen verwerken, loadbalancers en andere diverse andere oplossingen die noodzakelijk zijn voor de verwerking van de Dealer4Dealer applicatiedata. Dit alles met het High Performance Webhosting platform (HPW) als uitgangspunt.

Wat zijn de voordelen van managed hosting bij LinQhost in Groningen?

Constante monitoring

Constante monitoring wordt ingezet zodat wij tijdig problemen zien aankomen. Onze gold tier partnership met datadog versterkt onze mogelijkheid tot het ondervinden van problemen voordat deze zich kunnen ontplooien.

Managed back-ups bij managed hosting Groningen

Wij maken constant managed back-ups van uw data. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, met de nieuwste back-up als er onverhoopt iets mis mocht gaan. 

24/7 calamiteiten desk bij LinQhost

Onze hosting experts staan dag en nacht voor u klaar. Uw website, webshop of webapplicatie moet continue blijven draaien. Gebeurt dit niet, dan kan dit imago schade of omzetverlies betekenen. Onze disaster & recovery protocol is daarom ingezet zodat u zo snel mogelijk online bent omdat wij dag en nacht klaarstaan. 

Supersnelle en stabiele hosting bij LinQhost in Groningen

De beste ervaring, dat is wat we willen geven. Stabiliteit en snelheid spelen hierin een grote rol. Onze HPW server host uw server om dit te bereiken. Niet alleen zal de klantervaring positief reageren, maar uw positie in Google verbetert door de optimalisatie.

Service level agreement

De beveiliging die wij bieden bepaalt u zelf. Onze SLA (service level agreement) pakketten komen in de vormen basiq SLA of Supreme SLA 24/7. Wat dit inhoudt en welke het beste bij u past kunt u vinden op onze SLA pagina.

Control panel

Bij LinQhost krijgt u een zelfredzaam control panel. Hiermee bent u in de mogelijkheid om instellingen zelf te wijzigen. Van DNS tot website instellingen, u bent zelf in controle.

LinQhost, provider van Managed hosting in Groningen

Managed hosting brengt veel voordelen met zich mee. Het is belangrijk voor ons om duidelijk te weten waar uw wensen en benodigdheden liggen. Zo kunnen wij een plan opstellen om u het meest optimale server te leveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

4.9