Wat is OpenCart hosting?

OpenCart is een open source content management systeem wat mogelijk maakt om webshops geheel naar eigen smaak in te richten. Via de extensie pagina heeft u alle mogelijkheden om extra modules te installeren voor uw webshop. Afhankelijk van de grootte van uw webshop wilt u de hosting natuurlijk op maat hebben. Wij regelen dat voor u via OpenCart hosting en ontlasten u van de zorgen om hieraan te denken.

Wat mag u verwachten van managed hosting voor OpenCart?

Met managed hosting voor OpenCart wordt u voorzien van een dienstverlening op maat. Uw OpenCart webshop hosten wij vanaf een server die is afgestemd op de vereiste specs van uw webshop. De constante monitoring levert u een up-time score van 99,9% op. Door deze werkwijze wordt u een veilig en stabiele omgeving met de beste performance gegarandeerd waarin u geen zorgen heeft. Wij regelen dit in zijn totaliteit. Hieronder vindt u alle voordelen wat wij voor u regelen, of vraag direct hier uw OpenCart hosting bij ons aan.

Wat zijn de voordelen van OpenCart hosting?

Tijdbesparing

Naast een krachtige Webserver (HPW), bieden wij ook ondersteuning voor problemen die snel moeten worden opgelost. Daarnaast houden wij ons ook bezig met: dagelijks back-ups maken, onderhoud, beheer, support en doorvoeren van upgrades en security patches.

Door deze taken van u overnemen, zorgen wij voor de continuïteit waar u naar zoekt en heeft u meer tijd over voor het (door)-ontwikkelen van uw website.

Monitoring

Piekbelasting vanwege plotselinge hoog belastende situaties zoals high traffic zorgen voor overbelaste servers. Dit is precies waar onze hosting experts voor waken. Door goede monitoring zorgt onze HPW service voor handelingen die overbelasting van de server tegengaan. 

Afhankelijk van de managed hosting level agreement, kunt u ervoor kiezen dat wij 24/7 uw server monitoren. Deze Service-Level Agreement (SLA) bieden wij aan op basis van uw wensen en benodigdheden kijken we welke oplossing het meest geschikt is. 

 

Disaster & recovery

Niets is zo vervelend als een calamiteit op uw server. Dat een webshop niet beschikbaar is, wil niemand. Bij ons bent u met een uptime van 99.9% vrijwel verzekerd van geen calamiteiten.

Mocht er toch iets misgaan in bijvoorbeeld de (door)ontwikkeling van uw project, dan hebben wij een disaster & recovery dienstverlening. Ons support schakelt snel wanneer u probleem ervaart. Ook bieden wij met onze Managed Backup SLA zekerheid en garantie. We kunnen indien nodig een back-up terug zetten.

Performance

De snelheid en performance van uw webshop hebben invloed op de ervaring van uw klanten. U kunt omzet mislopen. Met High Performance Webhosting bent u zeker van een goede performance. Er wordt naar uw vereiste specificaties gekeken voor een maatwerk oplossing. Onze aanpak focust zich op de unieke oplossing die elk project met zich meebrengt. Bij ons is geen enkele oplossing is hetzelfde, wel altijd supersnel en extreem veilig.

Waarom kiezen voor OpenCart Hosting?

De snelheid van uw webshop is van groot belang voor uw bezoekers. Een seconde vertraging kan het verschil maken tussen de aankoop bij uw winkel of dat van uw concurrent. Om de meest optimale snelheid te behalen, is managed hosting een oplossing.Optimalisatie, beveiliging, en ondersteuning zorgen voor een betere ervaring en plaatsing op Google. Bij OpenCart hosting zijn alle mogelijkheden bespreekbaar. 

Kortom, met managed hosting behaalt u meer omzet en met de juiste aanpak ontzorgen wij u compleet van alle hosting taken. Direct een aanvraag plaatsen of eerst meer informatie over managed hosting?

Voor wie is OpenCart hosting geschikt?

OpenCart wordt gezien als een webshop voor beginners. OpenCart is een relatief makkelijke structuur, maar enige kennis is wel aangeraden. OpenCart geeft namelijk een interface en admin-panel om mee te werken. Dit betekent dat u in ieder geval de basis principes van codering moet kennen. Hierdoor is het hosting aspect voor de meeste mensen tijdrovend. Wij bieden u de oplossingen hiervoor en nemen de lasten van o.a. hosten, back-ups en updates van u over. U kunt gratis meteen een aanvraag indienen  of verder lezen over managed hosting.

Neem contact op voor meer informatie.

Om uw OpenCart ervaring te verbeteren, willen wij u graag helpen om dit te realiseren. Niets is belangrijker dan de optimalisatie van uw webshop. Ervaar onze managed hosting voor uw OpenCart webshop en vraag gratis 30 dagen testen aan.