LinQhost en beeproger

“beeproger was op zoek naar een managed hosting partner die kan sparren over allerhande uitdagingen die we bij projecten tegenkomen en zo af en toe ‘out-of-the-box’ kan meedenken. Met LinQhost hebben we deze partner zeker gevonden!”

Net als beeproger op zoek naar een sparringspartner?

bouwt maatwerk software

4.5
Beoordeling
Gegeven door beeproger

beeproger, een softwarebouwer die jouw taal spreekt! Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals mobiele apps, webapplicaties en software koppelingen die het verschil maken. beeproger ontwikkeld projecten veelal in Laravel waar het voor gecertificeerd is.

beeproger is in 2013 opgericht met het doel om bedrijven unieke software aan te kunnen bieden die specifiek bij hun bedrijfsvoering past.

De uitdaging

Voor een softwarebouwer die uiteenlopende (on- en offline) applicaties ontwikkeld voor haar klanten komen er verschillende uitdagingen bij kijken. Door met meerdere ogen (en expertises) naar maatwerk software te kijken worden de meest optimale resultaten behaald. beeproger was op zoek naar een hosting partner die niet alleen full-managed diensten aanbiedt maar ook nog een periodiek , of indien projectoverleg noodzakelijk is, langskomt om de uitdagingen en maatwerk afspraken bespreekt, uitwerkt en daarmee ondersteund met diverse projecten.

De oplossing voor beeproger

Er zijn goede basisafspraken middels een maatwerk service level agreement gemaakt, wat mogen beide partijen immers van elkaar verwachten. Op maat ontwikkeld, maar voor beeproger een aantal standaard oplossingen met altijd dezelfde basisconfiguraties – specifiek ontwikkeld voor beeproger – zodat men snel kan schakelen.

Regelmatig hebben we overleg over uiteenlopende zaken en denken mee (ook ‘out of the box’) over de inzet van (hosting) oplossingen voor specifieke maatwerk software waarbij continuïteit, veiligheid en snelheid van groot belang is voor de klanten van beeproger. De Laravel applicaties worden op het high performance webhosting platform (HPW) van LinQhost gehost.

Recensie beeproger

“Vanaf aanvang hebben we aangegeven een managed hosting partner te wensen alsof deze naast de deur zit en waar we zo naar binnen kunnen lopen. De toegankelijkheid en bereidheid van LinQhost om te helpen en hun ondersteuning maakt dat deze verwachtingen zijn uitgekomen”

Jan de Vries Algemeen Directeur bij beeproger