LinQhost en New Media 2Day

Vanaf dag één werken New Media 2Day en LinQhost samen om de klanten van NM2D zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Overleg en sparren om telkens de kwaliteit op een hoger niveau te brengen is voor zowel NM2D als LinQhost een absolute meerwaarde.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Over NM2D

5.0
Beoordeling
Gegeven door NM2D

New Media 2Day is een full-service leverancier van diensten en producten voor het MKB op het gebied van kantoorautomatisering. Sinds onze start in 2005 helpen wij bedrijven bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun communicatie- en ICT-systemen.

Met onze automatiseringsoplossingen, die gebaseerd zijn op de Microsoft Cloud,  creëren wij een veilige, goed opererende en locatie-onafhankelijke werkplek en backoffice die de bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen.

De Uitdaging

New media 2Day is als automatiseerder aanspreekpunt voor vele vraagstukken. Veel relaties hebben daarmee hun website of webapplicatie dan ook bij New Media 2Day ondergebracht. De websites zijn in verschillende technieken ontwikkeld en deze dienen allemaal op een stabiele en veilige manier gehost te worden. Om dit op de best mogelijke manier te doen en met snelle oplossingen te komen, heeft New Media 2Day de ondersteuning nodig van een managed hosting specialist als LinQhost.

De oplossing

Verschillende applicaties vragen om verschillende oplossingen en hierbij helpt LinQhost, New Media 2Day. Webapplicaties met hoge bezoekersaantallen worden gehost op onze high performance managed webhosting platform (HPW) en kleinere of informatieve websites met mailaccounts op de PLESK oplossingen van LinQhost.

Hiernaast is LinQhost ook nauw betrokken met het technische team van New Media 2Day. Hier ondersteunt LinQhost met de allerhande vraagstukken die dagelijks voorbij komen.

‘’New Media 2Day is sinds de oprichting van LinQhost partner en voorheen werd ook altijd al veel gedaan met de oprichters. De goede relatie gaat dus al ver terug. Er was direct vertrouwen en dit is ook altijd zo gebleven. We raden LinQhost dan ook van harte aan als managed hosting partner.’’

Thijs Paree Eigenaar NM2D