LinQhost en Groeier!

“Voor onze business is een goede en betrouwbare partner als LinQhost van essentieel belang. Ze schakelen snel, heeft een vakkundige servicedesk die voor iedere
uitdaging een oplossing heeft en we kunnen rekenen op 24×7 calamiteiten support.”

Niet voor niets kiest Groeier! voor LInQHost

Over Groeier!

4.9
Beoordeling
Gegeven door Groeier!

Bij Groeier! op het repertoire staan o.a. websites, online concepten, huisstijlen, fotografie, video’s en packaging waar je enthousiast van wordt. De diensten uit dit repertoire voeren wij met volle overgave uit voor gemotiveerde bedrijven die goed zijn in wat ze doen.

Groeien betekent voor Groeier! de uitdagingen van onze klanten samen helder en concreet maken.

De uitdaging

Ontevredenheid van de huidige hostingpartner maakt dat Groeier! enkele jaren geleden op ons pad kwam. Daarbij troffen we een versplinterd hosting landschap aan. Domeinnamen stonden op verschillende plekken alsmede de hosting omgevingen die Groeier! voor haar klanten inzette. Het inventariseren, plannen bedenken om de basis goed neer te zetten en vervolgens een goed fundament te hebben voor verdere groei in de toekomst was de eerste stap.

De oplossing

LinQhost heeft samen met Groeier! de eerste stappen gezet om de basis goed neer te zetten. Domeinnamen allemaal bij LinQhost ondergebracht, hosting omgevingen middels onze verhuisdienst gemigreerd en dit alles op Managed Plesk hosting. De basis was gelegd voor verdere toekomstige groei.

Nu enkele jaren later is Groeier! hard doorgegroeid en hebben we inmiddels vele oplossingen voor hen gerealiseerd, Plesk servers voor informatieve (laagdrempelige) sites, high performance servers (HPW) voor meer intensieve applicaties. Inclusief onze backup en recovery garanties, alles managed.

Recensie Groeier!

“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid tot een hechte samenwerking naar volle tevredenheid!”

Jeen Kersten Algemeen Directeur bij Groeier!