Wij kunnen uw factuurbedrag van uw rekening incasseren wanneer wij van u een SEPA (automatische incasso) machtiging hebben. Facturatie vindt plaats op de eerste dag van de maand en de incasso volgt enkele dagen later.

Automatische incasso

U kunt hier een machtigingsformulier downloaden indien u van overschrijven wilt overstappen naar een automatische incasso:

Doorlopende SEPA machtiging

Zelf overboeken

Daarnaast kunt u de factuur ook per bank overboeken. U kunt ons rekeningnummer terugvinden op de factuur. Wanneer u een factuur zelf overboekt, vergeet dan niet uw klant- en factuurnummer te vermelden.

iDeal

Per 1 december 2016 is het ook mogelijk om uw facturen per iDEAL te voldoen. In de e-mail die u bij uw factuur krijgt, staat een link naar de betaalprocedure bij Pay.nl. U kunt hier de procedure doorlopen om uw factuur te betalen.

Ook wanneer u bent ingelogd op LinQhost Portal kunt u een openstaande factuur met iDEAL betalen. U doet dit door op het iDEAL icoon achter de factuur te klikken.

Facturen die via Pay.nl voldaan worden, vindt u terug op uw afschriften als een betaling aan “Stichting Pay.nl” met de omschrijving “Betaling Backoffice LinQhost”.