U kunt vragen hebben over het debiteurenprocess bij LinQhost. Hoe het proces verloopt, wanneer wij incasseren en hoe wij hiermee omgaan wordt allemaal besproken. 

Facturatie bij LinQhost

De facturatie die u van ons krijgt, komt rechtstreeks van LinQhost. Echter, het proces  wordt uitgevoerd door Payt. Payt is een bedrijf gespecialiseerd in debiteurenbeheer. Dit betekent dat alle communicatie met betrekking tot uw facturatie verloopt met Payt. 

Mocht het voorkomen dat een factuur uw aandacht was ontsnapt, dan ontvangt u een herinnering van Payt namens LinQhost. Dit krijgt u van ons tot de laatste herinnering. Bij het uitblijven van betaling na onze laatste herinnering, zijn wij helaas genoodzaakt een incassoprocedure te starten. U zult in dit geval wettelijke incasso kosten voor uw rekening krijgen. 

Een menselijk debiteurenproces

LinQhost gelooft in een menselijk debiteurenproces te hanteren. Dit houdt in dat wij geloven dat wanbetaling niet op onwil berust. Daarom staan onze collega’s voor u klaar als u het niet eens bent met een factuur of een fout hierin ziet. Dit kunt u bij ons aangeven door een mail te sturen naar administratie@linqhost.nl, onder vermelding van het factuurnummer. Onze administratie zal uw vraag, opmerking of klacht behandelen en samen met u naar een zo goed mogelijk oplossing werken. 

Handmatig of automatische incasso

U bent helemaal vrij om te bepalen welke methode u toepast om een factuur te voldoen. Handmatig betalen is de standaard optie. Echter, wij maken het u ook makkelijkdoor een SEPA incasso aan te bieden. Zo kunnen wij het bedrag automatisch incasseren. Wilt u facturen voldoen door middel van een automatische SEPA incasso? Dan kunt u gerust een mail sturen naar administratie@linqhost.nl onder vermelding van uw klantnummer, dan zorgen wij dat uw betaalmethode aangepast wordt. 

Het debiteurenprocess van LinQhost

Omdat wij graag transparant zijn, hebben we hieronder beschreven hoe dit proces precies verloopt:

Dag Actie Betalingstermijn
1 Factuur wordt aangemaakt 14 dagen
14 1e herinnering 14 dagen
32 Laatste herinnering/aanmaning 14 dagen
48 Start incassoprocedure

Zo ziet het debiteurenproces van LinQhost eruit. Zoals eerder vernoemd hanteren wij een menselijk debiteurenproces en betekent dit dat u ons altijd mag berichten in het geval van een vraag, opmerking of klacht van een facturatie. Wilt u graag meer informatie over ons debiteurenproces? Onze collega’s staan voor u klaar.