Wij horen van verschillende klanten dat het niet lukt om Microsoft Outlook goed te configureren. Na enig onderzoek is gebleken dat dit ligt aan een specifieke instelling binnen Microsoft Outlook.

Bij de geavanceerde instellingen van het e-mailaccount dient de optie “Root folder path” (of in de Nederlandse variant “Pad van de hoofdmap“) ingevuld te worden. Deze optie is standaard niet gevuld met een waarde, maar voor een correcte werking is het belangrijk dat u hier “Inbox” invult.

Onderstaand kunt u zien waar u de waarde aan kunt passen:

Toevoegen/wijzigen van account in Outlook

Toevoegen/wijzigen van account in Outlook

Geavanceerde instellingen in Outlook

Geavanceerde instellingen in Outlook