Nordique

is een internetbureau uit Groningen. Wij bouwen steengoede websites, voornamelijk voor ondernemers in  Noord-Nederland. Websites die resultaat opleveren. Door vlekkeloze techniek te combineren met de juiste strategie realiseren we websites die meer opleveren dat dat ze kosten. Voor de vlekkeloze techniek maken we eigenlijk altijd  gebruik van WordPress. We geloven in de kracht van WordPress als het gaat om beheerbaarheid maar ook om flexibiliteit, zodat we goed op de wensen van onze klant kunnen inspelen.

“Om het maximale uit WordPress te halen is een goede hostingomgeving erg belangrijk. Maar dat stelt ook eisen aan de manier van ontwikkelen. Via onze huidige leverancier kwamen we eigenlijk uit bij LinQhost. We waren meteen van ze gecharmeerd omdat ze net als ons “uut Grunn” komen. Dat betekent voor ons veel, we zijn trots op onze Groningse roots en de nuchterheid die daarbij hoort. In het eerste gesprek met Robert en Gerwin was meteen al duidelijk: we snappen elkaar. De oplossing die LinQhost vervolgens bood sloot goed aan bij onze wensen.

We hebben nu virtual dedicated servers waarmee we een ontwikkel-, staging- en live-omgeving hebben gerealiseerd. Door een goed integratie met Git is het schakelen tussen deze omgevingen een stuk efficiënter ingericht nu, en dat sluit weer goed op onze ons ontwikkelproces.  Bovendien is de hosting die we onze klanten nu kunnen aanbieden een stuk stabieler
en sneller dan ooit tevoren.

De samenwerking op dagelijkse basis is bijzonder prettig. We hebben regelmatig contact met support voor technische vraagstukken en de jongens zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

En belangrijker nog: we komen er altijd goed uit. We hebben dan ook nog geen seconde spijt gehad van de samenwerking die we zijn aangegaan met LinqHost. Wat ons betreft een dikke tien voor deze fijne hostingpartner!”

Geert Smit – Manager Nordique

Naar overige referenties Naar www.nordique.nl