Dealer4Dealer

is dé e-commerce backoffice specialist voor Exact en heeft inmiddels meer dan 1000 webshops gekoppeld tussen Magento en Exact (Online). Naast het koppelen van Magento kunt u ook bij Dealer4Dealer terecht voor de onder andere de Aflettermodules en de Bol.com koppeling. Alle producten zijn in de praktijk bewezen en gebouwd met de modernste technieken. Met meer dan 20 specialisten wordt de backoffice van Dealer4Dealer klanten constant verbeterd.

LINQ5

is certified partner van Exact Software en gespecialiseerd in Exact Online consultancy en het bouwen van maatwerk oplossingen voor Exact Online, Exact Globe en Exact Synergy.

“LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten. Wij vereisen kennis van zaken, maatwerk hosting oplossingen en uiterst veilige serveromgevingen. We ervaren keer op keer dat het prettig en (pro-actief) meedenkend communiceren is met deze hoster en zijn dan ook uitermate tevreden over de dienstverlening alsmede de stabiliteit en snelheid. Aanrader dus!

Rene Albertema – Eigenaar Dealer4Dealer & LinQ5

Naar overige referenties Naar www.dealer4dealer.nl
Naar www.linq5.nl