Applicatie hosting

Applicatie hosting bij LinQhost wordt op maat ‘managed’ gemaakt. Met een pakket op maat weet u precies waar u aan toe bent en maakt zich geen zorgen!

Wat is managed applicatie hosting?

Applicatie hosting betekent dat wij uw softwareoplossing gaan managen. Van het opzet naar een geoptimaliseerde performance van uw applicatie. Hoeveel bezoekers krijgt u, wat zijn de piekmomenten, welke vorm van beveiliging is van toepassingen en welke variabelen zijn belangrijk? Deze vragen worden gesteld om  dé maatwerk oplossing te leveren. Hiermee garanderen wij een up-time van 99,9% en houdt u zich bezig met de (door-) ontwikkeling van uw bedrijf. 

Waarom bent u applicatie hosting nodig?

De interactie die uw klanten hebben met de applicatie eindigt in een positieve of negatieve ervaring. U wilt natuurlijk altijd een positieve ervaring geven. Het maakt het verschil tussen wel of geen aankoop doen, en of zij een betere brand perceptie hebben van uw bedrijf. Een geoptimaliseerde, snelle en veilige applicatie versterkt de klantervaring. Het voordeel dat u haalt aan onze managed hosting, is dat wij de volledige beheer en verbetering ervan in bezit nemen.

Wat kunt u verwachten van applicatie hosting bij LinQhost

De optimalisatie van uw applicatie staan voorop. U krijgt uw eigen hosting platform, dat gevormd wordt naar uw wensen en benodigdheden. De performance wordt constant gemonitord. Daarnaast worden er managed backups gemaakt. Zo kan er altijd worden ingegrepen en bent u verzekerd. Kortom; wij ontzorgen u volledig in het beheer en onderhoud van uw hosting platform.

Wat zijn de voordelen van Managed applicatie hosting bij LinQhost

Constante monitoring bij uw applicatie hosting

Door de gold tier partnership bij datadog bieden wij extra service  in de monitoring van uw applicatie. Fouten worden opgespoord, voordat ze zich überhaupt kunnen voordoen. Daarnaast wordt loadbalancing ingezet wanneer toenemende verkeer problemen kan veroorzaken voor de stabiliteit van uw applicatie. 

Managed back-ups

Uw data is belangrijk. Bij een calamiteit kan er data verloren gaan, hierdoor kan uw website niet optimaal draaien. Door managed back ups worden altijd de meest  recente back ups geïmplementeerd. 

24/7 calamiteiten desk

De hosting experts staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in het geval van een calamiteit. Mocht er dus onverhoopt iets misgaan, dan zijn we beschikbaar om het snel voor u op te lossen.

Supersnelle en stabiele hosting

De ervaring van uw klanten is belangrijk. Een snelle en stabiele hosting is daarom een focus punt. Naast de klantervaring waardeert Google een geoptimaliseerde website en plaats u hoger in de zoeklijsten.

Service level agreement

De beveiliging van uw website moet goed zijn. U weet zelf wat u nodig bent als het gaat om beveiliging. Onze Service Level Agreements bestaan daarom uit 2 pakketten; Basiq SLA en Supreme SLA 24/7. Wat dit inhoudt en welke keuze het beste bij u past leest u op onze SLA pagina.

Control panel

Kleine, belangrijke wijzigingen moeten soms meteen doorgevoerd worden. Daarom heeft LinQhost een zelfredzaam control panel voor u gecreëerd. Zo kunt u DNS en andere instellingen wijzigen naar wat voor u nodig bent. Meer informatie omtrent onze control panel lees u op onze Plesk hosting pagina.

Wat is belangrijk bij managed applicatie hosting?

De mate waarin wij onze managed hosting leveren, is op basis van uw wensen en benodigdheden. Daarom is een gesprek altijd verstandig. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen beteken voor uw applicatie? Neem dan gerust contact met ons op.