Plesk

Plesk is een control panel voor website-applicaties. Het helpt u met het beheren van uw hosting omgeving. Dankzij de grafische interface heeft u geen voorkennis nodig om gebruik te maken van Plesk. Een voorbeeld hiervan is het instellen van e-mails en beheer van gebruikers en domeinen. Dit wijst zich vanzelf dankzij de interface.

Het inrichten en beheren van een server met Plesk moet snel en adequaat gebeuren. Uw tijd is kostbaar. Daarom leveren wij onze Plesk servers bij LinQhost managed aan. Wij verzorgen en beheren voor u de installatie, onderhoud, updates én beveiliging. Lees verder voor meer hierover.