3. Hoe veilig is Node.JS?

NodeJS heeft duizenden open-source libraries om te gebruiken om de gebruikerservaring te verbeteren. Deze staan voornamelijk op de Node Package Manager (NPM) database. Maar zelfs vele plug ins is het nooit 100% veilig met programmeren.

NodeJS wordt wel eens ervaren als een security threat zelf. De reden hiervan is het ontbreken van error beheer, veroorzaakt door de platform opbouw. Naast de typische webapplicatie beveiligings issues zoals cross-site scripting zijn de meest voorkomende problemen phishing in de Node Package Manager (NPM) of expression DOS.

Maar is het veilig? Het gaat er uiteindelijk om dat het eraan ligt welke plugins en tools u gebruikt uit de Node Package Manager (NPM) database om uw webapplicatie te bouwen. Een andere manier om uw Node.JS extra te beveiligen is via Managed Node.JS hosting