WiQhit

Vanaf maart 2020 maakt het personalitatie softwarebedrijf WiQhit.com gebruik van de LinQhost dienstverlening. Wij verzorgen nu de hosting en het beheer van het WiQhit SAAS-platform.

“Die verhuizing was een spannende stap”, bekent Paul Stam (CTO van WiQhit). “Het is net alsof je kind het huis uit gaat.”

Snelheid is cruciaal

“We moeten 100% kunnen vertrouwen op onze hostingpartner. WiQhit personaliseert websites en kun je zien als de verkoper in je website. Met onze software tonen we de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste bezoeker. Snelheid speelt een cruciale rol bij het succesvol inzetten van onze oplossing”, legt Paul uit.

Het verzamelen en doorrekenen van data, en het uitserveren van gepersonaliseerde content moet in milliseconden afgehandeld zijn, de online bezoeker mag niets merken van de complexe berekeningen die op de achtergrond worden gemaakt.”

Robert van den Berg, mede-eigenaar van LinQhost, haakt hier op in:

“Voor de hosting oplossing bij LinQhost was snelheid een van de belangrijkste doelstellingen. Na een traject van voorbereidingen voor de setup, het configureren hiervan, proefmigratie, het testen en optimaliseren zijn waren we overtuigd dat de nieuwe omgeving voor WiQhit optimaal zou zijn.

Uiteindelijk verliep de migratie dan ook erg soepel, en hebben onze klanten niets gemerkt van de overstap. Het bevestigde dat we een goede keuze hebben gemaakt, aldus Paul.”

Verbinden en versterken

LinQhost had WiQhit al langer op z’n verlanglijstje staan: We hebben onze bedrijfsvoering en dienstverlening geoptimaliseerd voor digital agencies, grootbedrijf- en overheden, zorginstellingen en SaaS bedrijven. Hierdoor past WiQhit uitermate goed bij onze dienstverlening.

WiQhit volgden we al een tijdje, en het bedrijf groeit snel. Daarnaast was er een persoonlijke klik, beide bedrijven hebben Groningse roots. We waren er dan ook van overtuigd dat LinQhost de meest geschikte hostingpartner voor WiQhit kon zijn. Bovendien kijken we altijd verder. Onze medewerkers bieden niet alleen de beste hostingdiensten, maar verbinden ook. LinQhost heeft een ecosysteem van bedrijven die elkaar versterken.

“De WiQhit software kan heel goed worden ingezet op de webshops van onze klanten en relaties. Dus dat creëert weer toegevoegde waarde voor alle partijen, zo concludeert Robert”

Sparren over groei en toekomstige ontwikkelingen

Paul ziet dat het met de technische performance wel goed zit bij LinQhost, maar is ook blij met de expertise op andere vlakken: “WiQhit groeit en er werken steeds meer klanten met onze software. Het is dan wel lekker dat je kunt sparren over welke stappen je moet zetten om op te schalen met je server capaciteit en toekomstige ontwikkelingen. LinQhost kwam met oplossingen waar we zelf nooit bij stil hadden gestaan!”

Robert beaamt de woorden van Paul:

“Eerlijk, integer, transparant en behulpzaam behoren tot de kernwaarden bij LinQhost. Fijn dat WiQhit met eigen ogen ziet hoe we daar in de praktijk mee omgaan.”

Contact

Ben je benieuwd geworden naar hoe LinQhost kan ondersteunen bij jouw hosting vraagstuk? Neem dan – geheel vrijblijvend uiteraard – contact op met Robert van den Berg of bel ons even op 050-3050090. We leggen je graag uit welke toegevoegde waarde LinQhost kan bieden.

Wil je meer verkopen op je website realiseren (en wie wil dat niet?), dan kun je altijd praten met de conversie-experts van WiQhit. Hier vind je hun contactgegevens.