In februari kondigden we al aan dat de verhuizing van ons kantoor in Zuidbroek naar Groningen aanstaande was. Na een aantal weken intensief verbouwen zijn we dan ook enorm blij dat we het afgelopen weekend onze spullen hebben verhuisd naar ons nieuwe onderkomen aan de “Kieler Bocht 9” te Groningen!.

We zijn enorm trots en verheugd met deze volgende stap voor LinQhost! We investeren continu in het optimaliseren van onze processen en het verbeteren van alle voorzieningen. En daar hoort een ruim kantoor met uitstekende faciliteiten zeker bij.

Maar hoe maak je van meerdere ruimtes nu de beste werkplek? Hiervoor hebben we de hulp ingeroepen van Ontwerpbureau Rik. Het plan welke werd gepresenteerd liet voor ons geen discussie, dit moet het gaan worden!

Lekker ruim, muren er uit!

Nadat we de sleutel op 1 februari in ontvangst hebben genomen zijn we als eerste begonnen met het uitbreken van enkele bestaande wanden met als doel om een grote ruimte te creëren.

 

Slopen, leuk!… En weer opbouwen! Met dank aan onze kersverse onderburen Klus2fix. Nadat de muren verwijderd waren en er een grote ruimte overbleef is eerst de basis voltooid. Goeie kleuren op de wanden en de verdere voorwaarden creëren voor het verder kunnen opbouwen van ons kantoor.

Open en transparant

We helpen onze klanten om hun dienstverlening te verbeteren. Een vurige wens was hebben van een grote vergaderruimte waar we onze klanten kunnen uitnodigen voor kennis- en verbetersessies. De vergaderruimte is in glas uitgevoerd, geleverd door Balink.

Transparant, open en toch afgeschermd. Een grote vergadertafel er in – als nieuw gespoten door Schildersbedrijf Dreijer – met goede stoelen, LinQhost style. En ons presentatiescherm (Digibord) vakkundig verplaatst door Digibord ICT


Akoestiek

Regelmatig persoonlijk contact, maar daarnaast toch veel telefonisch overleg met onze klanten, neem als voorbeeld onze veelgeprezen servicedesk! Een goede akoestiek was voor ons van groot belang. Hoog plafond, een goede vloer en ruime werkplekken. Wat ons betreft gelukt!

In de week vooraf hebben we alle puntjes op de I kunnen zetten. Stroom, netwerk, inrichting, diverse bestickeringen door Martini Reclamemakers, alles gelukt. Interieur overgezet en alles keurig op z’n plek.

Java hosting

Dank aan alle medewerkers, vrienden, familie, verschillende leveranciers en ieder ander die ons heeft geholpen in de afgelopen weken. LinQhost is vanaf nu te vinden aan de Kieler bocht 9 te Groningen.

Ons nieuwe kantoor bezichtigen?

Leuk! Mail of bel ons even indien je in de buurt bent. De koffie staat klaar!