Welldotcom – Puntgaaf Internetbureau.

Welldotcom is sinds mei 2017 klant van LinQhost. LinQhost heeft een migratie van diverse serveromgevingen van cPanel naar Plesk kunnen realiseren.

Welldotcom ontwerpt, bouwt en beheert websites op basis van Joomla! en WordPress. Het bedrijf bestaat sinds 1993 en is destijds gestart als reclamebureau onder de naam E&S Publishing. Aangezien het bedrijf zich steeds meer ging bezighouden met webdesign en andere internetgerelateerde diensten, hebben zij in 2001 de huidige naam Welldotcom gekregen en zijn ze zich steeds meer gaan richten op internet.

Na een aantal keer contact te hebben gehad met LinQhost, heeft eigenaar Arjan Menger besloten dat het tijd was om te kijken wat wij voor hem konden betekenen. Welldotcom had de hosting al enige tijd onder gebracht bij een kleiner hostingbedrijf en bemerkte dat het onderbrengen van de hosting bij een gespecialiseerd managed hostingbedrijf een must is voor de continuïteit van Welldotcom. Daarnaast biedt LinQhost technische know-how door een servicedesk van hostingspecialisten. Het is belangrijk dat Welldotcom managed hostingoplossingen kan krijgen; zodat het bedrijf geen omkijken meer heeft naar de servers en deze met vertrouwen door ons kan laten beheren.

Na een goed gesprek heeft Arjan de keuze gemaakt om verder te professionaliseren en heeft besloten om naar LinQhost over te stappen.

Migratie cPanel naar Plesk

Welldotcom werkte met cPanel en LinQhost levert voor deze dienstverlening aan haar klanten het Plesk panel. Migraties lopen nooit probleemloos, zeker niet van het ene hostingpanel naar het andere. Het gaat er in de overtuiging van LinQhost om dat alle voors en tegens vooraf in kaart worden gebracht alvorens een migratie wordt voltooid. Op deze manier kunnen klant en LinQhost samen het best mogelijke resultaat bereiken.

“Het was een moeilijke beslissing om na vele jaren over te gaan naar een andere hosting partner, maar LinQhost heeft al mijn zorgen vrijwel direct weg genomen en de migratie is zonder grote problemen verlopen. Dit dankzij de uitgebreide kennis van de medewerkers en het mee- en vooruitdenken in het geval issues en andere vraagstukken. LinQhost heeft zich voor ons nu al bewezen. Service gericht, korte lijntjes en leuke mensen om mee samen te werken!”

Dankzij de kennis die de medewerkers van LinQhost hebben van migratietrajecten, was LinQhost in staat deze migratie uit te voeren en Welldotcom hierbij zo veel mogelijk te verlichten.

Wij zien uit naar de ingezette, prettige samenwerking