Op Woensdag 20 januari zal LinQhost vertegenwoordigd zijn op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. Wij staan op de Vakdagen om te kunnen bijpraten met ons inmiddels grote klantenbestand in de e-commerce branche en nieuwe relaties te ontmoeten. Hoe kan dit beter dan op de vakbeurs voor e-commerce! We willen graag met u bijpraten en wellicht te adviseren over de hedendaagse mogelijkheden op gebied van snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid waar een hostingplatform aan zou moeten voldoen.


Meer en meer worden daarbij onze high performance webhostingservers (HPW) geroemd om de aspecten waarom wij dit platform hebben ontwikkeld. Extreem veilig, supersnel en zeer betrouwbaar. Deze kenmerken doen keer op keer hun naam eer aan en klanten die het platform gebruiken zijn lovend. Zo hebben wij voorbeelden waarbij wel wel tot 500% snelheidswinst behaald wordt voor hun Magento, Prestashop en WooCommerce applicaties.

Dit is maar een klein aspect van verschillende applicaties die op onze HPW servers gehost worden, maar de combinatie van Varnish, NGINX, PHP/FPM, HipHopVM, Redis en search engines als Sphinx en Solr maken een unieke combinatie voor hele snelle webshops mogelijk. En dit kan vervolgens weer bijdragen in betere zoekmachineresultaten en hoger conversies van uw webshop.

U kunt ons vinden op de stand van Dealer4dealer.

Dealer4Dealer is dé e-commerce backoffice specialist voor Exact Software. Begonnen met de koppeling tussen Magento en Exact Online/Globe wordt het productportfolio steeds verder uitgebreid. Inmiddels verkoopt Dealer4Dealer een Aflettermodule en diverse koppelingen aan tussen Bol.com en Exact Globe, Payt en Exact Globe, de B2B Portal en meer. Dealer4Dealer is een innovatief bedrijf dat service voorop stelt. Er zijn nu bijna 1000 (inter)nationale webshops die gebruik maken van de Dealer4Dealer software.

Toegangskaarten kunt u bestellen (gratis) op de website van De Webwinkel Vakdagen

We verheugen ons op uw komst, tot ziens op 20 januari in Utrecht!