LinQhost en WiQhit

De personalisatietool van WiQhit is gekoppeld met vele websites en webapplicaties. Het streven naar 100% uptime is van wezenlijk belang voor een SaaS organisatie. LinQhost ondersteunt hierin door doorlopend reviewen van prestaties, mee te denken in verbeteringen en continu te blijven werken aan optimalisaties.

Over WiQhit

5.0
Beoordeling
Gegeven door WiQhit

WiQhit focust zich op het ontwikkelen van software en diensten om websites te personaliseren aan de hand van iemands gedrag, profiel of interesses. Eigenlijk profileren wij ons als de verkoper in de webshop, die de juiste dingen zegt op het juiste moment tegen de juiste bezoeker. De WiQhit-oplossing is 2-ledig: ten eerste de tool die data verzamelt, content stuurt naar de website en een analytics omgeving heeft om de prestaties te monitoren. Daarnaast werkt WiQhit met een binnenshuis ontwikkeld implementatiemodel om snel en simpel gepersonaliseerde uitingen te maken.

De Uitdaging

Snelheid en beschikbaarheid zijn cruciaal bij het succesvol inzetten van WiQhit. Het verzamelen en processen van de data en het uitserveren van gepersonaliseerde content mag op geen enkele manier de technische performance beïnvloeden. Want een negatieve gebruikerservaring heeft ook impact op het succes van onze software.

De oplossing

Na een traject van voorbereidingen voor de set-up, de configuratie hiervan, een proefmigratie, testen en optimaliseren is de migratie in maart 2020 gedaan. De klanten hebben niets gemerkt van deze overstap en met LinQhost werken we nu continu aan het verder tweaken van de SaaS-hosting.

Recensie WiQhit

“WiQhit en LinQhost delen hun Groningse roots. Robert en zijn team kwamen bij de eerste kennismaking al eerlijk, integer, transparant en behulpzaam over. Dat blijkt ook in de dagelijkse praktijk van onze samenwerking. Heel fijn als snelgroeiend bedrijf om een managed hostingpartner te hebben die met je mee (vooruit)denkt. Daarnaast is LinQhost actief bezig met het aan elkaar linken van haar klanten, en dat heeft voor ons al tot mooie nieuwe relaties geleid!”

Jaap van Baar Mede-eigenaar WiQhit