LinQhost en Secusoft B.V.

Secusoft is een online applicatie, speciaal gemaakt voor de beveiligingsbranche. Wij ondersteunen beveiligingsbedrijven in het groeiproces, we zorgen voor een aanzienlijke tijdsbesparing en we bieden overzicht in alle informatiestromen. Dit alles in één veilige en gebruiksvriendelijke werkomgeving voor zowel het management, de medewerkers en ook hun opdrachtgevers.

Ook interesse in een SaaS hosting oplossing op maat? Neem contact met ons op!

Over Secusoft B.V.

5.0
Beoordeling
Gegeven door Secusoft

Wij hebben een onderscheidende SaaS-tool ontwikkeld voor de particuliere beveiligingsbranche. Wij hebben hier te maken met beveiligers, handhavers, (semi)overheden met verschillende CAO’s uit verschillende landen. Dit zijn bijvoorbeeld België, Suriname en Curacao.

We bieden een one-app oplossing voor roostering, planning, rapportage en alarmopvolging, maar wat vaak ontbreekt uit soortgelijke tooling zijn de meer gespecialiseerde modules. Dit zijn bijvoorbeeld tijdregistratie, gekoppeld aan rapportage waarin momenteel 24.000 gebruikers afhankelijk zijn van Secusoft.

Wat was jullie uitdaging?

Wij hebben veel kunnen bouwen op LinQhost als het gaat om specialistische oplossingen om bijvoorbeeld onze data op een synchrone server te laten gelijklopen.

Het restoren van een back-up duurt namelijk enkele uren, waardoor er veel bedrijven bij een dergelijk probleem met de server een zware kluif wacht. Het mag niet gebeuren dat er bij een inbraak of calamiteit een beveiliger niet in staat is om hun klanten bij te staan bij nood.

Hoe omschrijf je onze relatie?

Naast mijn bedrijf Hoogma Webdesign, hebben wij bij LinQhost een SaaS-tool ondergebracht, Secusoft. Wij waren voorheen bij een andere hosting partij waarbij wij het een en ander misten. Dit ging voornamelijk over de korte lijnen, het meedenken en het snel oppakken van issues of ideeën. Daarnaast staat de koffie altijd klaar, mocht je persoonlijk contact willen hebben met LinQhost.

Waarmee helpen wij nu?
Het sparren en meedenken. Wij kunnen daarnaast alleen zaken doen met bedrijven die de vereiste certificaten hebben,

zoals ISO en NEN. Deze certificaten worden door onze klanten namelijk ook gezien als noodzakelijk. Daarnaast is er bij een calamiteit ook buiten werktijden snel een oplossing geboden.

Hoe draagt dit bij?
Simpelweg de service te kunnen verlenen, zoals wij ook onze SLA hebben ingericht. We zien LinQhost als de belangrijkste schakel van onze dienstverlening.

Recensie

Zoals veel beveiligingsbedrijven en diensten niet meer zonder Secusoft kunnen, is dit hetzelfde bij ons in het kader van LinQhost. Het is een echt top bedrijf!

Leo Hoogma Algemeen directeur bij Secusoft B.V.