3. Hoe veilig is React.JS?

ReactJS is niet onbekend met de bekende cyberaanvallen. Wel heeft het gedocumenteerde oplossingen waar u als gebruiker gebruik van kunt maken. De gevaren komen voornamelijk van 3de partij software als libraries, modules, API’s en frameworks dat niet up to date is met uw ReactJS. Geen framework gebruikt alle security features als standaard. Het is dus cruciaal om alles te testen op zwakheden voordat u een applicatie live zet.