2. Hoe veilig is OpenCart?

OpenCart is een veilige en betrouwbare CMS. Het gebruikt een sterke encryptie voor logingegevens, zodat gebruikers niet ongewild toegang krijgen tot hun persoonlijke informatie. Het bevat ook een uitgebreide reeks beveiligingsmaatregelen die beveiligingslekken helpen opsporen en verzegelen. Bovendien biedt het ook een aantal beveiligingsinstellingen die beheerders kunnen gebruiken om hun sites tegen hackers te beschermen. Het biedt bijvoorbeeld een mogelijkheid om bestanden te verifiëren en te versleutelen, wat betekent dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de bestanden. OpenCart biedt ook een aantal andere beveiligingsmaatregelen, zoals het installeren van een firewall, het beperken van de toegang tot bepaalde bestanden en het installeren van beveiligingssoftware.