2. Waarvoor gebruik ik Laravel?

Laravel is een backend framework dat alle functies biedt die u nodig hebt om een moderne web app te bouwen, zoals routering, validatie, caching, wachtrijen en opslag.  Er zijn twee manieren om dan de front-end-ontwikkeling aan te pakken bij het bouwen van een applicatie met Laravel. Welke aanpak u kiest, wordt bepaald of u uw front-end wilt bouwen door PHP te gebruiken of door een Javascript-framework.