1. Waarvoor gebruik ik Back-ups?

Back-ups worden gebruikt om bestanden terug te halen die verloren zijn door bijvoorbeeld foutief hardware of diefstal. Dit proces is dus bedoeld voor mensen die hun bestanden veilig willen stellen en geen risico willen lopen.

Bij het maken van de back-ups is het verstandig om de back-ups niet op dezelfde apparaat op te slaan. Als er problemen ontstaan op hetzelfde apparaat dan kunt u niet bij de herstel bestanden komen. Het is ook mogelijk om back-ups uit te besteden en extern op te slaan. U kunt dit zelf doen of door een hosting partij op te laten lossen. Lees verder hoe wij dit oplossen.