LinQhost zet meer-en-meer in op Datadog als ondersteunende tool als dienstverlening voor onze klanten. Met Datadog helpen wij u meer inzicht te krijgen in de performance van uw applicatie- en databases en kunnen u hiermee nog meer bijstaan bij het optimaliseren van de applicatie en verbeteren van de performance. Problemen die impact kunnen hebben maar waarvan u het bestaan (nog) niet wist worden blootgelegd middels deze next-generation monitoring tool.

Datadog kent verschillende gradaties ten aanzien van de partners die ze aan zich binden. Datadog heeft – als 5e partner wereldwijd – de GOLD-TIER status toegekend aan LinQhost. De GOLD-TIER status hebben wij verkregen door het volgen van vele trainingen, geintregreerde projecten en door de kennis en integratiespecialisatie die onze medewerkers nu hebben. LinQhost is momenteel in Nederland de enige kennnis- en integratiepartner met deze GOLD-TIER en de 3e in Europa.

Ook kennismaken met Datadog als performance monitoring tool voor uw webapplicatie? Kijk op onze Datadog pagina en we komen graag met u in contact