Datadog logo

LinQhost zet meer en meer in op Datadog als ondersteunende tool als dienstverlening voor onze klanten. Met Datadog helpen wij u meer inzicht te krijgen in de performance van uw applicatie- en databases. Hiermee kunen wij u hiermee meer bijstaan bij het optimaliseren van de applicatie en verbeteren van de performance. Problemen die impact kunnen hebben maar waarvan u het bestaan (nog) niet wist worden blootgelegd middels deze next-generation monitoring tool.

Wat is Datadog? 

Datadog is een tool voor de monitoring voor uw IT & development team. Daarnaast is het een analytische tool waarmee u allerlei statistieken over uw website in kaart brengt. Hierdoor kunt u makkelijker problemen opsporen, maar ook makkelijker optimaliseren. 

Gold Tier Partner

Datadog kent verschillende gradaties ten aanzien van de partners die ze aan zich binden. Datadog heeft – als 5e partner wereldwijd – de GOLD-TIER status toegekend aan LinQhost. De GOLD-TIER status hebben wij verkregen door het volgen van vele trainingen, geïntegreerde projecten en door de kennis en integratiespecialisatie die onze medewerkers nu hebben. LinQhost is momenteel in Nederland de enige kennis- en integratiepartner met deze GOLD-TIER en de 3e in Europa.

Ook kennismaken met Datadog als performance monitoring tool voor uw webapplicatie? Kijk op onze Datadog pagina en we komen graag met u in contact. Voor alle vragen over Datadog kunt u terecht in onze support, lees hier alle vragen over Datadog