We hebben nieuws! Goed nieuws wel te verstaan. LinQhost heeft webhostingprovider XLhosted uit het Friese Drachten overgenomen. Xlhosted is gespecialiseerd in het hosten van Magento, Prestashop en WordPress content management systemen.XLhosted is een managed hostingprovider die zich al jarenlang onderscheidt op gebied van geoptimaliseerde servers voor deze CMS-systemen en de servicegerichtheid die hierbij hoort. XLhosted wordt net als LinQhost geroemd om zijn veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid van de dienstverlening.

Het overnemen van XLhosted ervaren wij als een volgende stap in de groeiambities van LinQhost. Binnen onze groeiambities mogen wij 2015 al een buitengewoon succesvol jaar noemen en we zijn dan ook verheugd dat, met het overnemen van Xlhosted, onze klantportfolio nog verder is uitgebreid.

Wat gaan wij doen? LinQhost gaat de volledige bedrijfsvoering onder haar hoede nemen en we gaan o.a. een structurele invulling geven aan de helpdesk van XLHosted. Uiteraard zijn én blijven wij ook voor u altijd dichtbij. Om onze service te kunnen blijven bieden zal onze technische afdeling kort voor het nieuwe jaar wederom uitgebreid gaan worden met nieuwe, deskundige medewerkers.

Verder zullen wij het uitgebreide productaanbod van LinQhost onder de aandacht brengen bij de klanten van XLhosted, o.a. onze High Performance (HPW) servers. Zo gaan nog meer bedrijven profiteren van de stabiliteit en performance die u al ervaart.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze stap onze innovatiekracht een dynamische impuls gaan geven. Dit schept verwachtingen, wij houden u op de hoogte!