Datadog kent een partnerprogramma waar partners op verschillende manieren getraind worden. LinQhost is een bedrijf die toegevoegde waarde wil leveren, zo ook met Datadog. Inmiddels hebben wij veel ervaring met Datadog en de verschillende oplossingen geboden worden. Wij adviseren en integreren uw systemen met Datadog, ongeacht of dit nu direct bij ons gehost wordt of niet. Zo zijn we bijvoorbeeld in staat om diensten op verschillende locaties binnen Datadog in 1 monitoring applicatie onder te brengen zodat u alles in een overzicht inzichtelijk heeft.

 

Op basis van onze ervaring met Datadog en de vele uren aan trainingen die onze medewerkers inmiddels hebben gevolgd heeft Datadog ons als 2e organisatie in Europa als GOLD-TIER geclassificeerd. Deze GOLD-TIER status wordt na grondige screening en behaalde certificaten uitgegeven.

Door de nauwe samenwerking met Datadog en deze hoogste tier in het partnerschap zijn we altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, volgen we de meest recente trainingen en zijn onze deskundige medewerkers vollledig getraind om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met het integreren van Datadog voor uw applicatie(s).