B2Design

Wij zijn er sinds 2004 om het online landschap elke dag mooier en slimmer te maken. De combinatie tussen een unieke bedrijfscultuur en een ambitieus team zorgt er voor dat geen webdesign of logo ontwerp opdracht te gek is.

Neem contact op met B2Design

De uitdaging

5.0
Beoordeling
Gegeven door B2Design

Wat is jullie uitdaging?

De uitdaging van ons bij B2Design is om voor klanten de meest snelle, veilige en stabiele websites en webshops te realiseren. Met alle online ontwikkelingen op hardware en software gebied is dit een continu (maatwerk) proces. Een proces waar wij intern structureel tijd en aandacht aan besteden en alleen voor het allerbeste gaan.

Wat waren belangrijke uitgangspunten?

Het internet staat vol met hosting partijen. Allemaal zeggen ze dat ze de beste, snelste en veiligste zijn. Niet waar. Tijdens de start van ons bedrijf zijn wij met een hostingpartij in zee gegaan, een fijne samenwerking! Nadat dit bedrijf werd overgenomen begon de ellende. Afspraken werden niet nagekomen en technisch onkundig personeel die ons niet meer kon bedienen. Toch stel je de keuze om te switchen van partner uit omdat er veel werk achterweg komt waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt.

LinQhost en B2Design

Hoe is LinQhost op jullie pad gekomen?

LinQhost is een Groningse partij, dat was een van onze voorwaarden voor een nieuwe hosting partner. We wilden er op de koffie kunnen wanneer we dat wilden. Via een van onze medewerkers kwamen wij jaren terug met LinQhost in contact, dat contact is er nog steeds in de vorm van een intense samenwerking.

 

Hoe heeft LinQhost geholpen?

Vooral de kennis en technische kennis op het gebied van servers bevalt ons zeer. Wij ervaren dat de hosting omgeving zeer stabiel en schaalbaar is. Specifieke wensen kunnen snel worden ingewilligd en de lijntjes zijn kort.

 

Wat vinden jullie van onze samenwerking?

Wij zijn erg content met de samenwerking. De lijntjes zijn kort, de communicatie is fijn, afspraken worden nagekomen en de hosting is stabiel. Op het gebied van veiligheid is LinQhost scherp en ze staan altijd voor ons klaar. Oja, niet onbelangrijk, we zijn beiden Groningse bedrijven. We snappen elkaar.

Jeroen Bakker Founder & SEO specialist