Wat is React.JS?

ReactJS is een open source Javascript (JS) library waarmee gebruikersinterfaces/webapplicaties worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn, single page applications waarmee een website of webapplicatie één pagina gebruikt om alle informatie zo compact mogelijk te krijgen en het makkelijk voor de klant te maken.

Een React.JS applicatie is gemaakt in meerdere onderdelen met elk verantwoordelijk voor het renderen van kleine herbruikbare stukken HTML. Deze onderdelen kunnen in elkaar genesteld worden om complexe applicaties te bouwen met simpele bouwblokken.

Nieuwschierig wat React.JS hosting inhoudt? Kijk dan op deze pagina!