Ben jij de inspirerende Sales/Accountmanager die wij zoeken?

De hostingmarkt is continu in beweging. Veilige, solide en snelle hosting is een cruciale succesfactor voor online zaken doen. Wij van LinQhost begrijpen dit belang. Onze ruim 1000 klanten genieten dagelijks van onze excellente hostingoplossingen. WordPress, Magento of maatwerk… voor de experts van LinQhost is dit dagelijkse zaak. Wij helpen onze zakelijke klanten. Altijd.

Onze kwaliteiten worden herkend: LinQhost groeit snel. Naast excellente hosting waarderen onze klanten onze service. Wij zijn dichtbij. Persoonlijk contact en korte lijnen; dat is onze kracht. Uniek voor de hostingbranche, voor ons de norm. Help jij – als  Sales/Accountmanager – ons ook mee om onze klanten te servicen?

De functie
Zoals gezegd groeit LinQhost snel. Om onze huidige en nieuwe klanten de persoonlijke benadering te kunnen blijven bieden, zijn wij op zoek naar een communicatief en sociaal vaardige collega. Als collega op de afdeling sales en marketing wordt je mede verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van de naamsbekendheid van LinQhost in Nederland en genereren van nieuwe klanten. Op een inspirerende wijze ga je je bezig houden met verschillende sales gerelateerde activiteiten als marketing, netwerken, het benaderen van potentiele relaties en hen enthousiast maken over onze hostingproducten. Je adviseert de zakelijke markt zowel telefonisch als fysiek op locatie. Een mooie combinatie van binnen en buiten de deur werken.

De doelgroep voor onze producten zijn uitsluitend zakelijke klanten die waarde hechten aan oprecht, duidelijk en onderbouwd advies. Integriteit staat bij ons daarbij op 1. Met zowel landelijke als regionale topbedrijven als opdrachtgevers, proberen wij iedere klant op maat te bedienen. Door de communicatie met de opdrachtgever persoonlijk en effectief te laten verlopen, zijn wij in staat om een hoogwaardige dienstverlening te leveren en te kunnen blijven garanderen.

Wat bied jij?
Natuurlijk zijn wij zeer benieuwd wat jij allemaal in je mars hebt. Misschien kun jij jouw kennis en ervaring wel aanvullen met een netwerk in de automatisering, webontwikkeling, hostingbranche of bijvoorbeeld bij reclamebedrijven. Wil je een spin in het web zijn bij LinQhost? dan is deze vacature echt iets voor jou!

En verder:

 • Ben je representatief
 • Heb je ervaring of opleidingen op gebied van sales en marketingBen je ondernemend en resultaatgericht
 • Beschik je over communicatieve en sociale vaardigheden
 • Wil je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren
 • Heb je minimaal MBO+ niveau
 • Ben je leergierig – je weet van aanpakken
  En …je bent een doorzetter

Wat bieden wij?

 • Persoonlijke begeleiding en coaching
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en kennis van onze producten op te doen
 • Sales- en marketing trainingen
 • Een dynamische omgeving met enthousiaste en ondernemende collega’s
 • Combinatie van binnen en buiten werken
 • Een goed salaris

Interesse?
Enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV