Op woensdag 18 en donderdag 19 januari is het zover! De Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Het belangrijkste e-commerce-event, dat voor de elfde keer plaatsvindt en LinQhost is erbij.

We willen u uitnodigen ons in onze eigen beursstand (standnummer 71) te ontmoeten,  om een kop koffie te drinken en bij te praten. Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van managed hosting en verwante diensten. Ons team geeft u graag antwoord op uw vragen en voor advies op maat bent u ook bij ons aan het juiste adres.  Op beide dagen bent u van harte welkom van 10:00 tot 17:00.

Naast LinQhost staan er nog meer dan 250 verschillende leveranciers op het gebied van e-commerce. Bij ons op de stand bijvoorbeeld! We hebben een aantal leveranciers en partners bereidt gevonden om de beide dagen met ons mee te lopen en hun expertise met u te delen.

Woensdag aanwezig:  Tickles – Concept7
Donderdag aanwezig: Sterc – Pronamic – iLeadz Internet Marketing

Daarnaast staan wij naast een andere partner, namelijk Dealer4dealer; specialist op het gebied van koppelen van e-commerce platformen naar Exact software.

Gedurende deze dagen worden interessante lezingen gehouden over verschillende thema’s binnen e-commerce. Voldoende mogelijkheden om uw kennis op een hoger niveau te brengen tijdens de Webwinkel Vakdagen.  Aanmelden als bezoeker kan gratis via www.webwinkelvakdagen.nl.