10-jaar LinQhost vieren met een werkvakantie!

Eat, sleep, work en repeat in Valencia!
Toen we ons 10-jarig bestaan naderden, vroegen we ons af hoe we dit wilden vieren. We besloten om het samen te vieren met de mensen die LinQhost mogelijk maken: ons team. En wat is er nu beter dan dit te doen door werk en plezier te combineren?

We gingen dit doen in de vorm van een workation in het buitenland! Werk, plezier, zon en een fantastische locatie; wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Gerwin en Robert
Met een rugtas vol ervaring begonnen Gerwin en Robert tien jaar geleden aan het LinQhost avontuur. Waar het met z’n tweeën begon, is LinQhost gegroeid naar een hosting bedrijf van formaat met uitzonderlijk mooie klanten en grote klanttevredenheid. Deze tevredenheid hebben we mede te danken aan ons geweldige team van inmiddels 12 toegewijde mensen die elke dag het beste uit LinQhost halen, zodat we altijd klaar staan voor onze klanten.

Working Remotely
Samen met ons team zijn we op zoek gegaan naar de perfecte bestemming. Naast onze dagelijkse bezigheden ontdekten we al snel dat het organiseren van een dergelijke trip behoorlijk wat werk met zich meebrengt.

Gelukkig kwamen we in contact met Alieke Ingerman van Working Remotely. Zij is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven die een workation willen organiseren, inclusief alle activiteiten eromheen. Ze was een schot in de roos!

Prachtige workation villa

Working Remotely verzorgde een prachtige locatie vlakbij Valencia, in Gandia. Een prachtige villa met enorm gastvrije Nederlandse eigenaren bood ons onderdak, een fantastisch uitzicht en meer. Alieke had ervoor gezorgd dat de chefkok van de villa alles tot in de puntjes verzorgde. We zijn volledig ontzorgd en hebben genoten van heerlijke diners.

Gandia

De villa is gelegen op een geweldige locatie die we absoluut aanraden aan andere bedrijven en groepen die hetzelfde willen ervaren.

Activiteiten

Naast het werken aan projecten, teambuilding en goede gesprekken, was er ook volop ruimte voor leuke activiteiten. Met een uitstekende glasvezelverbinding konden we probleemloos communiceren, zowel telefonisch als via e-mail. Het liep allemaal op rolletjes!

Nadat we onze werkzaamheden hadden afgerond, organiseerden we gedurende de week allerlei leuke en gevarieerde activiteiten. Uiteraard hadden we ook genoeg vrije tijd waarin iedereen zijn eigen ding kon doen. Het was geweldig om te zien hoe onze gezamenlijke inspanningen leidden tot leuke initiatieven.

Het was belangrijk voor ons om gezamenlijke activiteiten te organiseren. Zo maakten we een wandeling in de bergen rond Gandia, kregen een tour op de fiets door Valencia met een Nederlandse gids, genoten van een prachtige zeiltocht en scheurden rond in jetski’s in de nabijgelegen haven van Denia.

Er was volop actie en als kers op de taart deden we een bootcamp die ervoor zorgde dat niemand na 15 minuten nog een woord kon uitbrengen en waarbij we de rest van de dagen met spierpijn hebben rondgelopen. Het waren geweldige dagen!

Het doel van onze workation

Naast het vieren van ons 10-jarig bestaan, was deze workation voor ons een ultieme kans om te bewijzen dat we ook op afstand de beste versie van onszelf kunnen zijn en dat we constructieve gesprekken konden voeren over de toekomstplannen van LinQhost. En dat is gelukt! 

Niemand heeft gemerkt dat we een week lang niet vanuit Groningen werkten. Ons bedrijfsproces verliep zonder enige concessies. Tevreden klanten, medewerkers blij, en voor LinQhost een zeer waardevolle reis! 🙂

Bedankt!

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze geweldige week, met speciale dank aan onze medewerkers voor hun inzet in de afgelopen 10 jaar. We hadden het niet zonder jullie gekund.

Oh ja… Als je nu ook zo’n geweldige reis wilt organiseren of vragen hebt over die van ons, laat gerust een berichtje achter of neem direct contact op met Alieke. We raden haar zeker aan voor het organiseren van jullie workation!