3. Wat is de schaalbaarheid van Yii?

Waar Yii in uitblinkt, is het gebruikmaken van tools om repetitieve taken te kunnen automatiseren. Een voorbeeld hiervan is de Gii. Met deze tool kunt u vlug codes maken. Het is een tool voor het maken van codes waarmee ontwikkelaars de applicatie kunnen aanpassen naar de wensen van het bedrijf.

Een andere functie waar Yii zich in onderscheidt, is de caching-functie. Deze functie zorgt voor het verbeteren van de prestaties van uw webapplicatie waardoor het een laag caching schema heeft. Dit is vaak nodig voor ontwikkelaars die gebruikmaken van een gemeenschappelijk application programming interface (API).