Schaalbaarheid van MySQL

Het optimaliseren van een MySQL database is een gecompliceerd onderdeel van database gebruik en beheer. U moet kennis hebben van het hele systeem en nadenken over de structuur van de database.

MySQL performance hangt af van verschillende factoren zoals tables, queries en configuraties. Deze software constructies resulteren in CPU- en I/O- bewerkingen op hardware niveau, die u moet minimaliseren en zo efficiënt mogelijk moet maken.