3. Hoe veilig is Joomla!?

Joomla kan op meerdere manieren beveiligd worden tegen bedreigingen. Het is belangrijk om uw site en gegevens veilig te stellen om te zorgen dat er geen calamiteiten gebeuren.  Er zijn tientallen voorbeelden over hoe u het beste dit kunt doen.

Wat wij belangrijk vinden is dat uw sites veilig beheerd worden, onder andere doen wij dit door te beginnen met de juiste managed hosting voor uw Joomla, uw bestanden, back-ups en IP staan dan veilig extern en hoeft u verder geen werk meer van te hebben zodat u kunt door ontwikkelen met uw Joomla applicatie. Wilt u meer weten wat dit voor u kan betekenen? Lees verder.

Na het hosten, login gegevens en installatie kunt u beginnen met ontwikkelen van uw site, dit kan onder andere met extensies om meer variatie en functies te geven aan uw site. Belangrijk is dat u alleen de extensies installeert die u nodig heeft. Met te veel extensies geeft dit derde partijen veel ingangen om in uw site te komen. Kijk dus met regelmaat dat wanneer u extensies niet gebruikt deze ook vervolgens verwijdert.