Per 1 januari 2017 zijn de hostingdiensten van XLhosted geïntegreerd binnen LinQhost; XLhosted was al ruime tijd een dochteronderneming. Wij trachten deze overgang zo eenvoudig mogelijk voor u te laten verlopen, maar kunnen echter niet uitsluiten dat dit voor bepaalde zaken impact heeft voor uw organisatie.

Nieuw bankrekeningnummer

LinQhost heeft een ander bankrekeningnummer dan XLhosted. Op de factuur geven wij nogmaals duidelijk aan dat het bankrekeningnummer is gewijzigd.

Heeft u het bankrekeningnummer in uw adresboek bij de bank ingevoerd voor herhaaldelijk gebruik? Deze kunt u wijzigen in:

Bedrijfsnaam: LinQhost
IBAN: NL94 RABO 0168 7978 60

Wat zijn de bedrijfsgegevens van LinQhost?

Onze bedrijfsgegevens kunt u vinden op onze bedrijfsgegevens pagina.

Welke facturatieperiodes hanteert LinQhost?

Het is mogelijk dat u in de maand december 2016 geen factuur heeft ontvangen van XLhosted. De reden hiervoor is dat wij uw facturatie gelijk willen laten lopen aan die van LinQhost. LinQhost factureert namelijk rond de 1e van de maand de diensten die betrekking hebben op deze maand. Bij XLhosted ligt het moment van factureren 14 dagen eerder.

De overgang naar LinQhost betekent dat u gewend gaat raken aan een factuur met een andere lay-out en naam. In een enkel geval zult u uw inkooporganisatie op de hoogte moeten stellen van een gewijzigde leverancier voor dezelfde dienstverlening. Uw huidige te betalen bedragen en verlengdata zullen worden meegenomen.

Ook hebben we de hostingpakketten en vps diensten hernoemd. Hieronder een overzicht van de meest populaire producten :

XLHosted product Onder LinQhost
Shared Magentohosting – Starter XL Shared Starter
Shared WordPresshosting – Starter XL Shared Starter
Shared Prestashophosting – Starter XL Shared Starter
Shared Magentohosting – Pro XL Shared Pro
Shared WordPresshosting – Pro XL Shared Pro
Shared Prestashophosting – Pro XL Shared Pro
Shared Magentohosting – Pro Plus XL Shared Pro Plus
Shared Magentohosting – Pro Plus XL Shared Pro Plus
Shared Magentohosting – Pro Plus XL Shared Pro Plus
Managed Magento VPS – Stage 1 XL VPS Stage 1
Managed WordPress VPS – Stage 1 XL VPS Stage 1
Managed VPS – Stage 1 XL VPS Stage 1
Managed Magento VPS – Stage 2 XL VPS Stage 2
Managed WordPress VPS – Stage 2 XL VPS Stage 2
Managed VPS – Stage 2 XL VPS Stage 2
Managed Magento VPS – Stage3 XL VPS Stage 3
Managed WordPress VPS – Stage 3 XL VPS Stage 3
Managed VPS – Stage3 XL VPS Stage 3

Uiteraard blijven de specificaties en prijzen gelijk!

Alle diensten op één overzichtelijke verzamelfactuur per maand

Een groot voordeel voor diverse klanten zal zijn dat LinQhost zich zoveel mogelijk probeert te beperken tot het versturen van één (verzamel)factuur per maand. Dit creëert overzicht in uw boekhouding en slechts één administratieve handeling.

Blijft de incasso van mijn facturen gehandhaaft?

Het antwoord hierop is ja. Indien u momenteel gewend bent aan automatische incasso van uw ontvangen facturen dan verandert er in die zin niets. Uw incassogegevens zullen gewoon overgenomen worden. De incassant betreft, vanaf 1 januari, LinQhost.

Mocht u uw facturen graag automatisch laten incasseren dan kunt u hiervoor een machtigingsformulier invullen en naar ons retourneren. Kijk op de pagina betalingspagina voor meer informatie.

Het registreren van domeinnamen of bestellen/wijzigen van overige diensten

LinQhost heeft persoonlijk contact met haar klanten. Voor het registreren van domeinnamen volstaat het sturen van een mail naar support@linqhost.nl waarop wij de domeinna(a)m(en) voor u registreren. Voor het bestellen van bijvoorbeeld SSL certificaten hebben wij graag even telefonisch of mailcontact om u het beste en meest passende certificaat te kunnen adviseren.

Voor het nieuw bestellen van hostingdiensten en/of wijzigen hiervan zullen wij dit telefonisch of tijdens een kopje koffie bespreken.

Facturen, DNS wijzigingen in Mijn LinQhost

In Mijn LinQhost kunt u bijvoorbeeld facturen inzien, uw betalingen via iDEAL doen of contactgegevens wijzigen. Verder kunt u uw afgenomen producten of diensten in het overzicht bekijken en bijvoorbeeld DNS instellingen beheren. U heeft de inloggegevens voor het systeem op uw, bij ons bekende, e-mailadres ontvangen. Mocht u deze nogmaals opgestuurd willen krijgen, stuur dan even een e-mail naar administratie@linqhost.nl

Algemene Voorwaarden en opzegtermijn

Bij XLhosted werd een opzegtermijn van één maand gehanteerd voor verschillende hostingdiensten en dit is ook bij LinQhost het geval. Op uitzondering van jaarlijks te verlengen diensten, waaronder SSL certificaten en domeinnamen. Deze dienen in geval ze niet verlengd moeten worden of ze verhuisd worden naar een andere provider ook één maand voor verlengdatum te worden beeïndigd.

De algemene voorwaarden van LinQhost verschillen op hoofdlijnen niet met die van XLhosted. Bij discussie of onduidelijkheid preveleren de ALV die u met XLhosted heeft gesloten.

Wat veranderd er door de integratie van XLhosted naar LinQhost in technische zin?

Zoals in de afgelopen periodes verschillende keren gecommuniceerd, hebben wij constant verbeteringen doorgevoerd en blijven wij dit doen. U kunt o.a. denken aan de DNS migratie naar een losstaand DNS infrastructuur. U kunt de DNS van, de bij ons geregistreeerde domeinnamen, beheren vanuit https://www.linqhost.nl/mijn.

Inloggegevens van Mijn LinQhost zijn op 30 december 2016 aan u verstuurd. Mocht u deze niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Door de integratie van XLhosted naar LinQhost zijn wij in staat om toekomstig een nog hoogwaardigere dienstverlening te kunnen leveren op alle vlakken. De toegangsprocedures en gegevens voor uw huidige omgevingen blijven ongewijzigd tenzij anders met u afgesproken.

Op moment dat op technisch vlak zaken wijzigen, zullen wij dit ruimschoots vantevoren naar u communiceren. Mocht u hier achteraf nader uitleg over willen of andere zaken overleggen, dan kunt u weer contact met ons zoeken.

LinQhost biedt talloze hoogwaardige en high performance hostingtechnieken aan. Door onze (pro)actieve monitoring en onderbouwde adviezen kunnen wij ook voor uw toekomste groei(plannen) de oplossingen bieden die u nodig heeft.

Ik wil een andere webontwikkelaar of deze stopt met de dienstverlening

Ook hierin willen we u graag adviseren. Doordat LinQhost veelal dienstverlening aanbiedt aan professionals die voor een kwalitatieve aanbieder gaan, kunnen wij putten uit een ruim netwerk van webontwikkelaars. Mocht u in deze situatie komen, aarzel dan niet om even met ons te overleggen zodat we u wellicht in contact kunnen brengen met verschillende partijen bij u in de buurt die wij van harte kunnen
aanbevelen.

Wat zijn de contactgegevens van LinQhost?

U vindt onze contactgegevens op https://www.linqhost.nl/bedrijfsgegevens

Mocht uw vraag niet beantwoord zijn op deze pagina, neem dan vooral contact met ons op!