PTA Security

is specialist in informatieveiligheid en privacy. Naast advies en ondersteuning op deze gebieden ontwikkeld PTA security ook tooling zoals beveiligingsadviezen.info. Beveiliging van het platform waarop de website en applicaties draaien is hierbij essentieel. Na een uitvoerige vergelijking van verschillende hosting providers heeft PTA security gekozen voor het HPW platform van Linqhost vanwege de uitstekende service, de goede performance, de standaard door LinQhost genomen beveiligingsmaatregelen en de concurrerende prijzen.

“De beheertoegang tot de HPW systemen is standaard goed beveiligd door gebruik van SSH en ip restricties. Bij het HPW platform wordt het beheer van de webservers volledig door Linqhost uitgevoerd maar kunnen op verzoek toch eigen specifieke instellingen worden aangepast. Mijn website is sinds deze op het HPW platform van Linqhost draait niet meer down geweest, iets wat bij mijn vorige hoster nog wel eens voorkwam. Bij supportvragen heb ik altijd snel direct contact met een deskundige
medewerker die weet waar hij het over heeft en toen ik zelf een keer een fout had gemaakt kon er door Linqhost gelukkig binnen no-time een back-up worden teruggezet.

Ik geef de HPW oplossing van Linqhost een 9 en beveel deze van harte aan.”

Peter Tack – Eigenaar PTA Security

Naar overige referenties Naar www.pta-security.nl