Tickles

is een full-service internetbureau gevestigd in Lemmer. Wij ontwikkelen digitale oplossingen, hebben een brede expertise en uitgebreide ervaring binnen online marketing. We bedenken, creëren en adviseren. Als web-ontwikkelaars en systeemintegrators zijn wij het aanspreekpunt voor wie op zoek is naar een nieuwe webshop of website die voor u en uw klanten het verschil maakt.

We staan bekend om onze diepgaande technische vakkennis, praktische aanpak en open cultuur. We weten waar we over praten en kennen de meest recente ontwikkelingen. Die vertalen we door middel van korte lijnen graag naar een begrijpelijk verhaal dat voor u van toegevoegde waarde is. Onze klanten waarderen zowel onze flexibiliteit als de duurzame relaties en resultaten op basis van wederzijds vertrouwen.

Samenwerken voor het beste resultaat

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Door onze expertise met die van andere partners te combineren, geniet de klant altijd van het beste resultaat

Bij Tickles staan de behoeftes en wensen van de klant voorop. Deze vanzelfsprekendheid vinden wij terug bij Linqhost. Het snel kunnen schakelen en altijd een snel en accuraat respons zijn met name de argumenten waarom wij, reeds jaren, graag met deze partij samenwerken. Linqhost levert de kwaliteit en service die wij van een hosting-partij wensen en verwachten.

Cijfer: 8.5″

Jens Kooijenga – Eigenaar Tickles B.V.

Naar overige referenties Naar www.tickles.nl