Voor onze servicedesk is het vaak essentieel dat wij over volledige informatie beschikken. Wij kunnen in dat geval bijvoorbeeld vragen om:

  • E-mail headers
  • Gedeeltes uit de webserver error_log
  • Programma code
  • Fouten in de browser

In de praktijk zien wij dat dit soort meldingen via de e-mail problemen opleveren; de opmaak is niet meer correct of zaken blijven in spamfilters achter. In dit soort gevallen adviseren wij u gebruik te maken van onze “kladblok” dienst op https://pastebin.linqhost.nl. Hier kunt u de code voor ons plakken en vervolgens kunt u ons de link doorsturen.

Veiligheid

De door ons gebruikte software is erg veilig. Alle content wordt versleuteld opgeslagen en is zelf voor ons niet in te zien zonder de exacte link te kennen.

Disclaimer

Het gebruik van deze dienst is geheel op eigen risico en er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan het gebruik hiervan. De dienst is alleen te bereiken vanaf een IP-adres uit Nederland.

 

 

 

Helaas verstrekken wij geen root/sudo toegang tot onze servers. LinQhost biedt uitsluitend managed dienstverlening. Dit houdt in dat wij al onze systemen via een vaste methodiek opleveren en beheren. Alleen op deze manieren kunnen wij garanties geven op veiligheid, stabiliteit en performance.

Mocht u denken dat er wijzigingen nodig zijn dan kunt u dit met ons bespreken. En zullen wij gaan kijken of dit nadelige gevolgen heeft voor veiligheid, stabiliteit en performance.