Managed hosting met Red Hat Enterprise Linux

Een stabiele webshop, website of webapplicatie met de beste performance. Managed hosting voor Red Hat Enterprise Linux servers is belangrijk voor de beste ervaring voor uw klant. LinQhost helpt u graag met stabiliteit, optimalisatie en continuïteit. 

Wat is Managed Linux hosting?

Linux staat bekent om zijn stabiliteit. Het is een open source operating system. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een Linux based server. Het wordt ingezet voor onder andere Joomla en WordPress. Ook programmeertalen zoals PHP en NoSQL kan gebruik maken van Linux. De juiste Red Hat Enterprise Linux hosting verzekert u van stabiliteit en continuïteit. 

 

Red Hat Enterprise Linux hosting is gebruiksvriendelijk, heeft een goede beveiliging en is geschikt voor elke organisatie. Daardoor is het ook zo ontzettend populair. Bij managed hosting kiest voor volledige ondersteuning. Uw hosting omgeving wordt onderhouden, beveiligt en altijd gemonitord. Zo kunt u zich focussen op de doorontwikkeling van uw bedrijf.

Hosting voor Red Hat Enterprise Linux op maat

Welke opzet u ook wilt, LinQhost helpt u altijd met maatwerk. Samen met u wordt bekeken welke benodigdheden en wensen u hebt. Zo wordt er een managed hosting pakket op maat opgesteld voor u. U kunt zelfs onze managed hosting 30 dagen gratis uitproberen. Binnen 24 uur zetten wij voor alles op. Dit is compleet afgesteld op uw wensen. 

Alle ervaring met Red Hat Enterprise Linux

U wilt graag een betrouwbare hosting partner. Daarbij is kennis enorm belangrijk. De hosting experts van LinQhost hebben alle ervaring en kennis van Red Hat Enterprise Linux om u te helpen. Zo kunt u de focus leggen op wat belangrijk is, namelijk de doorontwikkeling. Mocht er onverhoopt wel wat fout gaan, dan helpen de expert u met de beste oplossing. 

De beste hosting voor Red Hat Enterprise Linux

Performance en stabiliteit staat voorop. Daarom wordt alleen de beste apparatuur ingezet om u te helpen. Via onze monitoring houden wij de server load goed in de gaten. Daarnaast kunnen we ook DataDog voor u inzetten. Met deze software kunnen wij op tijd problemen ontdekken en altijd ingrijpen. 

 

De hosting draait dus zeker niet alleen om stabiliteit. LinQhost helpt u ook graag met het optimaliseren. Zo wordt er altijd aandacht besteed aan onderhoud, updates en beveiliging. Zo bent u nu en in de toekomst veilig. 

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie of 30 dagen gratis testen? Neem contact op of kom gerust langs op ons kantoor. We vertellen u graag meer en nemen graag uw wensen met u door. 

Veelgestelde vragen