Magento hosting

Een trage webshop is een nachtmerrie voor iedere online ondernemer. U zoekt hiervoor een betrouwbare hosting partner die de beste performance biedt voor uw Magento website.Onze maatwerk oplossingen worden volledig op maat gemaakt voor de eigenschappen van uw Magento website. Hierdoor bieden wij de beste managed hosting omgeving voor uw website.

Lees verder ↴


 

Wat Managed Hosting van LinQhost biedt voor uw Magento website

Managed hosting van LinQhost focust zich op de beste performance en stabiliteit voor uw website. Wij nemen het server management van uw server over en brengen deze onder bij onze op maat gerichte hosting omgeving. Waar onze hosting experts de beste performance garanderen.

Waar onze maatwerk oplossing zich op richt:

LinQhost kijkt vanaf het eerste contact met u mee voor de beste hosting oplossing voor uw website. De eigenschappen van uw website worden gebruikt om de maatwerk hosting omgeving klaar te maken.

Met Managed Hosting van LinQhost werken wij altijd hard om uw hosting omgeving te verbeteren. Onze hosting experts zijn altijd bezig om de snelheid en stabiliteit van onze servers te verbeteren. Waarmee wij de performance van uw Magento website verbeteren.

U kunt probleemloos uw serverruimte opschalen bij LinQhost, want wij groeien met u mee.

LinQhost is specialist op het gebied van Magento Hosting. Waardoor onze hosting experts de beste maatwerk hosting en management oplossing kunnen bieden.

Welke voordelen biedt managed hosting van Magento bij LinQhost:

Geoptimaliseerde Magento hosting:

Uw Magento website wordt gehost op onze geoptimaliseerde webhosting platform, waar wij de beste performance voor uw website garanderen.

Snelle en stabiele Magento hosting:

De op maat gemaakte Magento oplossing wordt afgestemd op de eigenschappen van uw Magento website. Hierdoor wordt uw website gehost op de meest stabiele en snelle hosting omgeving.

Overzichtelijke control panel:

De gegevens van uw hosting omgeving wordt overzichtelijk voor u klaargezet in de LinQhost portal. Hier kunt u zelf de performance van uw Magento website inzien.

Veiligheid:

Wij besteden veel tijd om uw website veilig te hosten in onze hosting omgeving. De inzet van onze hosting experts zorgen ervoor dat uw website wordt in de veiligst mogelijke hosting omgeving.

Functie gerichte service:

Bij ons staat klantgerichte service centraal. Daarom brengen wij onze klanten direct in contact met onze hosting experts, zodat u de beste service en hulp ontvangt.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten voor uw Symfony webapplicatie. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier! “Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Henk – CEO & Partner bij Sterc Online Agency “LinQhost is al jaren partner van Sterc en helpt ons met uiteenlopende hostingoplossingen en de juiste ondersteuning voor ons technische team waarmee we ons kunnen verbeteren.”

Maurice – Directeur Shiftmanager “De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Magento website en vraag een gratis test aan.


 

Waarom Magento?

Magento is een van de meest gebruikte open source CMS systemen. Doordat Magento open source is zijn er vele externe extensies die u helpen uw site nog beter te maken.  Met LinQhost host u uw Magento website ook nog eens extreem snel.