Magento hosting

Een trage webshop is een nachtmerrie voor iedere online ondernemer. U zoekt hiervoor een betrouwbare hosting partner die de beste performance biedt voor uw Magento website. Onze maatwerk oplossingen worden volledig op maat gemaakt voor de eigenschappen van uw Magento website. Hierdoor bieden wij de beste managed hosting omgeving voor uw website.

Lees verder ↴


 

Wat Managed Hosting van LinQhost biedt voor uw Magento website

Managed hosting van LinQhost focust zich op de beste performance en stabiliteit voor uw website. Wij nemen het server management van uw server over en brengen deze onder bij onze passende omgeving, waar onze hosting experts de beste performance garanderen.

Waar onze maatwerk oplossing zich op richt:

LinQhost richt zich op de beste hosting oplossing voor uw website. De behoeften, wensen en functies van uw website zullen gevormd worden naar de maatwerk hosting omgeving dat het beste bij u past.

Innovatie staat vooraan bij LinQhost. Onze hosting experts zijn constant bezig om de snelheid en stabiliteit van onze servers te verbeteren. Hiermee kunnen wij de performance van uw Magento website waarborgen.

Opschalen is bij LinQhost geen probleem. Wilt u meer ruimte? Dan groeien wij gerust met u mee.

LinQhost prijst zichzelf als specialist op het gebied van Magento hosting. Hierdoor zijn wij in staat om de beste maatwerk hosting en managementoplossing aan te bieden voor ieder die om deze service vraagt.

Welke voordelen biedt managed hosting van Magento bij LinQhost:

Geoptimaliseerde Magento hosting:

Uw Magento website wordt gehost op onze geoptimaliseerde webhosting platform, waar wij de beste performance voor uw website garanderen.

Snelle en stabiele Magento hosting:

Uw Magento website wordt gehost op de meest stabiele en snelle hosting omgeving door onze maatwerk oplossing. Uw wensen en behoeften zijn voor ons belangrijk om een specifiek afgestemde omgeving te creëren  voor u. 

Overzichtelijke control panel:

Alle gegevens omtrent uw hosting gegevens delen wij met u in vorm van onze LinQhost portal. Hierin kunt u zelf de performance van uw Magento website ten alle tijden inzien.

Veiligheid:

LinQhost investeert veel van zijn tijd om uw website veilig te hosting in onze hosting omgeving. Onze hosting experts zorgen met hun inzet voor een website dat in de veiligst mogelijke omgeving wordt gehost.

Functie gerichte service:

Klantgerichte service staat bij ons als managed hosting bedrijf centraal. Om deze reden brengen wij onze klanten direct in contact met onze hosting experts. Zo blijft u de beste service en hulp ontvangen.

Service Level Agreement:

LinQhost kan uw continuïteit waarborgen met een Basic SLA of Supreme SLA 24/7. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier

Wat onze klanten zeggen:

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier! “Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Henk – CEO & Partner bij Sterc Online Agency “LinQhost is al jaren partner van Sterc en helpt ons met uiteenlopende hostingoplossingen en de juiste ondersteuning voor ons technische team waarmee we ons kunnen verbeteren.”

Maurice – Directeur Shiftmanager “De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Magento website en vraag een gratis test aan.