Magento hosting

Een trage webshop is een nachtmerrie voor iedere online ondernemer. Laat uw klanten een naadloze ervaring beleven met Magento Hosting. De klantervaring zorgt voor een betere relatie, wat leidt tot een hogere conversie.

Wat is Magento Hosting?

Magento hosting is geoptimaliseerd voor en afgestemd op de performance van uw Magento website. Veel e-commerce websites maken gebruiken van Magento. U wilt natuurlijk dat uw website stabiel is en bereikbaar blijft. Dit kan dankzij hosting die is afgestemd op dit systeem.

 

Wat is managed Magento hosting? 

Bij Managed Magento hosting krijgt u ondersteuning en hulp bij de hosting van de website. Dankzij constante monitoring kan LinQhost een up-time garanderen van 99,9%. Zo heeft u de garantie van een high performace website. Zeker bij webshops die veel bezoekers ontvangen, is managed hosting slim. Het zorgt ervoor dat uw website altijd bereikbaar is voor bezoekers. Daarnaast krijgen zij een optimale ervaring. 

Managed Magento hosting bij LinQhost

Problemen met een trage website, verloren data of performance problemen zorgen voor een slechte klantervaring. De klantervaring is uiterst belangrijk voor de conversie op uw website of applicatie. Managed hosting van LinQhost zorgt voor een 360 graden service. Bij een 360 graden service helpen wij meedenkend in geval van problemen, sporen wij fouten op dat de performance verbeterd en maken wij back-ups in het geval van een onvoorziene storing. Zo kunt u focussen op wat belangrijk is, namelijk uw bedrijf. Wij regelen de rest. 

Wat kunt u verwachten bij managed Magento hosting van LinQhost?

Een eigen platform dat ingesteld is naar uw wensen en benodigdheden.

Onze hosting experts zijn constant bezig om de snelheid en stabiliteit van onze servers te verbeteren. Hiermee kunnen wij de performance van uw Magento website waarborgen.

Een directe verbinding door constante monitoring en alerts. Hierdoor kunnen onze hosting experts adequaat reageren op calamiteiten. 

Een 24/7 calamiteiten service, een control panel en een meedenkend team van experts. 

Een uptime garantie van 99,9%

Wat zeggen klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier!
“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Henk – CEO & Partner bij Sterc Online Agency
“LinQhost is al jaren partner van Sterc en helpt ons met uiteenlopende hostingoplossingen en de juiste ondersteuning voor ons technische team waarmee we ons kunnen verbeteren.”

Maurice – Directeur Shiftmanager
“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Waarom kiest u voor Magento hosting bij LinQhost

Constante Monitoring

Via monitoring en alerts kunnen wij calamiteiten snel ontdekken en oplossen. Deze monitoring kunnen we ook verder optimaliseren. Door onze gold tier partnership met Datadog is het mogelijk om fouten in uw codering te ontdekken voordat deze hun hoofd wanen. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de prestatie van de performance. 

Managed Back-ups

Soms gaat er onverhoopt iets mis. Dit betekent dat we overal een plan voor moeten hebben. Er staan altijd back-ups klaar zodat uw website snel toegankelijk is voor uw klanten. LinQhost realiseert een uptime van 99,9%, waardoor wij een garantie van zorgeloosheid kunnen geven.

24/7 Service

Onze hosting experts zijn bewust van het feit dat een fout altijd kan opspelen. Daarom staan hun ook elke dag van de week voor u klaar in tijden van nood. Onze Disaster & Recovery protocol is in leven gebracht zodat uw website up-and-running blijft. Gaat er iets mis? Wij staan voor u klaar.

Supersnelle en stabiele hosting

Een goede hosting heeft een effect op uw positionering in Google. Daarom is het belangrijk dat onze hosting stabiel en snel is. Om dit te realiseren vormen wij uw wensen en benodigdheden om naar een hosting platform die bij u past. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw Magento website de beste performance, stabiliteit en snelheid bezit.

Service level agreement

U blijft in controle. Wilt u service van de hoogste mate dan creëren wij een service die daarop aansluit. Onze service pakketten komen in de vormen Basic SLA of Supreme SLA 24/7. Meer informatie over onze Service Level agreement beschrijven wij op onze SLA pagina.

Control panel voor uw Magento hosting

Soms wilt u zelf zo snel mogelijk DNS wijzigen doorbrengen. Om u in deze mogelijkheid te stellen heeft LinQhost een zelfredzaam control panel ontwikkeld. U blijft in controle.

Wat zijn de voordelen van Magento hosting?

Magento hosting geeft u de garantie en zekerheid van afstemming op Magento. De hosting wordt afgestemd zodat uw Magento website altijd optimaal presteert. Bij standaard hosting werkt u website vaak ook trager. Managed hosting zorgt ervoor dat u altijd een back-up heeft, ondersteuning en volledig de focus kunt leggen op de doorontwikkeling. Bovendien profiteren uw bezoekers van een snelle website. 

Hoeveel kost Magento hosting?

De kosten van Magento hosting zijn afhankelijk van uw eisen en behoeftes. Wijzigt u veel aan uw Magento website en ontvangt de site veel bezoekers? Dan zijn uw eisen hoger en is het ook slim om te kiezen voor een hostingpakket dat hierbij aansluit. De kosten lopen uiteen en zijn afgestemd op de mate waarin u stabiele hosting nodig heeft. 

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Magento Hosting en vraag een gratis testserver aan.