Magento hosting

Een trage webshop is een nachtmerrie voor iedere online ondernemer. U zoekt hiervoor een betrouwbare hosting partner die de beste performance biedt voor uw Magento website. Onze maatwerk oplossingen worden volledig op maat gemaakt voor uw Magento website. Hierdoor bieden wij de beste managed hosting omgeving voor uw website.

Wat kan u van onze Managed Magento Hosting verwachten?

LinQhost richt zich op de beste hosting oplossing voor uw website. De behoeften, wensen en functies van uw website zullen gevormd worden naar de maatwerk hosting omgeving dat het beste bij u past.

Innovatie staat vooraan bij LinQhost. Onze hosting experts zijn constant bezig om de snelheid en stabiliteit van onze servers te verbeteren. Hiermee kunnen wij de performance van uw Magento website waarborgen.

Opschalen is bij LinQhost geen probleem. Wilt u meer ruimte? Dan kunnen wij uw servercapaciteit flexibel upgraden.

LinQhost prijst zichzelf als specialist op het gebied van Magento hosting. Hierdoor zijn wij in staat om een stabiele en veilige hostingoplossing aan te bieden met een uptime van 99%.

Welke voordelen biedt managed hosting van Magento bij LinQhost:

Geoptimaliseerde Magento hosting:

Uw Magento website wordt gehost op onze geoptimaliseerde High Performance Webhosting platform. Hiermee waarborgen wij de beste performance voor uw website.

Snelle en stabiele Magento hosting:

Uw Magento website wordt gehost op de meest stabiele en snelle hosting omgeving door onze HPW servers. Lees hier meer over waarom onze HPW platform geschikt is voor uw website.

Overzichtelijke control panel:

Wilt u efficient kunnen doorwerken? Dat is geheel begrijpelijk. Daarom hebben wij een zelfredzaam control panel ontwikkeld waarmee u uw DNS beheersysteem zelf kan raadplegen voor het doorvoeren van DNS wijzigingen.

Veiligheid:

LinQhost investeert veel tijd om de servers helemaal up to date te houden met de nieuwste hosting technieken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw website in de veiligst mogelijke omgeving wordt gehost.

Functie gerichte service:

Klantgerichte service staat bij ons als managed hosting bedrijf centraal. U kunt ons tijdens kantooruren altijd bereiken. Op deze manier staan wij direct in contact als u vragen heeft.

Service Level Agreement:

LinQhost biedt nog meer zekerheid met een Basic SLA of  Supreme SLA 24/7 pakket. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat zeggen klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier!
“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Henk – CEO & Partner bij Sterc Online Agency
“LinQhost is al jaren partner van Sterc en helpt ons met uiteenlopende hostingoplossingen en de juiste ondersteuning voor ons technische team waarmee we ons kunnen verbeteren.”

Maurice – Directeur Shiftmanager
“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Magento Hosting en vraag een gratis testserver aan.